自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

發現呢果game 好好玩 , d 衫又靚 !!!
有無人玩緊 , 傾吓啦 !

2813-自我時尚, 淑女風範

CLICK 下面
http://pocket.92wy.com/nds_info_40750.html

[ 本文章最後由 ganbare 於 08-11-6 21:43 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

請問玩d咩架?
原文章由 ganbare 於 08-11-6 21:15 發表
發現呢果game 好好玩 , d 衫又靚 !!!
有無人玩緊 , 傾吓啦 !

2813-自我時尚, 淑女風範

CLICK 下面
http://pocket.92wy.com/nds_info_40750.html
[img][/img]

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

呢果GAME 滿足到貪靚架你 !!

首先你揀個樣 (有包包面 , 瓜子面..., 眼 , 口 , 頭髮...)
然後你就去時裝店打工 , 舖頭 D 衫有好多牌子 , 好靚架 !!!
跟住就有顧客黎睇衫 , 你就要按佢要求介紹D衫比佢 !
例如 : 佢話要買背心 , 你就要介紹比佢 , 重要櫬番佢D衣著喎 !
如果佢話好中意件衫 , 可能佢會買多樣野 !!!

假使你幫佢揀3次佢都吾喜歡 , 佢就走啦 ,
佢買野舖頭就會賺錢 , 賺得$多就會開分店你就係店長 !!

* 你因為工作關係, 所以你有D客係做美容院 , 髮廊 你又可以幫櫬番佢地 !!

*另外 , 你每日可以係自己屋企著靚衫先番工 !

* 你耐吾中要去時裝展 , 果到有不同牌子 同不同 STYLE 架衫 , 例如 : 有ROCK , 有OL 款 , .... 你要去入下貨番舖頭賣 !!

我都係剛剛玩 , 有D都係估估吓 !! 希望你喜歡呢個GAME

原文章由 小科豆 於 08-11-6 21:19 發表
請問玩d咩架?

[ 本文章最後由 ganbare 於 08-11-6 21:47 編輯 ]

水晶宮

熱血金章

請問係咩文呀??
係邊度有得 download 呀??!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我玩緊呢隻~~~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔知有冇漢化版呢

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

我已download來玩了 , 真係可能遲d會有漢化板 !!! 我見到其他討論區勁多人求檔呀!!!

侯爵府

sorry deleted 左 果網
得日文 , 嘗試吓玩 , 好玩 !!!

原文章由 9594 於 08-11-6 22:02 發表
請問係咩文呀??
係邊度有得 download 呀??!

[ 本文章最後由 ganbare 於 08-11-6 23:30 編輯 ]

侯爵府

覺吾覺d 衫好靚 !!!!!!

知吾知有個靚仔係麥水 ???

原文章由 小傻b 於 08-11-6 22:07 發表
我玩緊呢隻~~~

男爵府

我中咗毒呀......

大宅

原文章由 ganbare 於 08-11-6 22:47 發表
http://pocket.92wy.com/nds_default.aspx?sTitle=2813

得日文 , 嘗試吓玩 , 好玩 !!!

係邊道download
hi~我有2個囡囡~~venus&chloe~~</b></i>

侯爵府

咩話 ???

nds 中毒 ???
定話我比個網中毒 ............

原文章由 keroroee 於 08-11-6 23:12 發表
我中咗毒呀......

男爵府

妳個網係大陸網....可能妳唔知,但以後都唔好post啦, 又要搵c6大隊長排毒..

男爵府

下.................................大鑊!!!!!

我download 緊, 91%先見到你話中毒, 宜家stop左, 咁點算呀?

我開頭見到你話"我中毒", 仲以為你話個game太好玩, 玩到中左毒

原文章由 keroroee 於 08-11-6 23:16 發表
妳個網係大陸網....可能妳唔知,但以後都唔好post啦, 又要搵c6大隊長排毒..

[ 本文章最後由 eva1320 於 08-11-6 23:34 編輯 ]

侯爵府

sorry 呀 ...
我吾知....
但係我成日到去個菓網到 dl 喎 !! 但未有中毒 ..???

原文章由 keroroee 於 08-11-6 23:16 發表

男爵府

嘻嘻...唔水驚, 可能妳排毒功能好呢?? 我一click入去就黑晒, 妳可以dl到我唸無樹掛...

原文章由 eva1320 於 08-11-6 23:32 發表
下.................................大鑊!!!!!

我download 緊, 91%先見到你話中毒, 宜家stop左, 咁點算呀?

我開頭見到你話"我中毒", 仲以為你話個game太好玩, 玩到中左毒

...

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好,我決定即時去dl!
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

男爵府

唔知點解喎? 提外話...越來越覺得原廠腦+vista非常煩,郁D就呢樣唔岩個樣唔得.

原文章由 ganbare 於 08-11-6 23:32 發表
sorry 呀 ...
我吾知....
但係我成日到去個菓網到 dl 喎 !! 但未有中毒 ..???

侯爵府

類左你 .... sorry
快d整好佢後, 搵果網dl 玩下 , 我玩到停吾到手

原文章由 keroroee 於 08-11-6 23:39 發表
嘻嘻...唔水驚, 可能妳排毒功能好呢?? 我一click入去就黑晒, 妳可以dl到我唸無樹掛...

首頁
12345...24

尾頁

跳至