論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

工人呢排成日send sms 比我, bun話, 有無人可以幫我問下你們的bun bun, 係乜野意思? 我上網搵過translation 網, 查吾到意思

1. Ll oka klin klsu oka hi hi ll okel mob. 'll top ll jjj

2. ell min'd

吾該

子爵府

好媽媽勳章

我問過家中 bun bun la , 不過佢話佢都吾明 wo !

侯爵府

原文章由 chunheimama 於 08-11-13 10:46 發表
我問過家中 bun bun la , 不過佢話佢都吾明 wo !

o...........吾該晒

因為聽日諗住抄佢, 吾知佢係吾係聞到味, 呢幾日係甘send sms 比我, 又吾知佢up 乜..............................

anyway, tks

子爵府

可能唔係賓話呢! 是否你小朋友攞左個工人電話玩呀?

或者你試下sent返sms問佢想講咩lor!

侯爵府

原文章由 christy-mama 於 08-11-13 11:46 發表
可能唔係賓話呢! 是否你小朋友攞左個工人電話玩呀?

或者你試下sent返sms問佢想講咩lor!

朝早6點幾, 仔女未起身

夜晚9點幾, 仔女訓晒覺

有乜可能會係仔女攪呀.......................

吾問啦, 抄佢law, 係看下佢係吾係鬧我者

大宅

我問咗我 2 個工人, 佢地都話唔係 菲律實語。

原文章由 hinhinmummy 於 08-11-13 10:17 發表
工人呢排成日send sms 比我, bun話, 有無人可以幫我問下你們的bun bun, 係乜野意思? 我上網搵過translation 網, 查吾到意思

1. Ll oka klin klsu oka hi hi ll okel mob. 'll top ll jjj

2. ell min'd

吾該 ...

侯爵府

原文章由 monkeyhill 於 08-11-13 14:46 發表
我問咗我 2 個工人, 佢地都話唔係 菲律實語。

吾該晒, 我估佢係想玩我多架啦, anyway, 吾該晒甘多位

別墅

我都問左我個 bun,佢話唔係bun話.

首頁

尾頁

跳至