懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

陪月~ 大家要警惕呀!!!

以下係朋友既遭遇, 睇唔過眼, 摘錄如下, 大家無咩必要, 奉勸唔好冒險勒!

真人真事﹕

之前個陪月莫xx(foon姐)話要加$3,000湊孖b(即$14,000+$3,000), 若不同意可退回按金,於是再搵下有無其他價錢較商宜既...終於老公幫手問朋友搵左另一個有8/9年經驗,湊過兩pair孖b既陪月, 覺得唔錯,6小時收$11,000, 8小時收$13,000,不用按金。成交..

於是立即通知之前既陪月莫x歡(foon姐)要求退回兩個月共$9,000按金,佢即時態度惡劣,話要扣起$2,000,點講都無得頃,話我唔早d說孖b,我心想孖唔孖b你都係做8小時啦,點解要加?老公見我又哭了,於是今天再同之前既陪月理論,點知俾人鬧完又被cut線,最終只獲退回$7,000,無厘頭冇左$2,000 (一張Combi High Chair呀),黑仔

個陪月叫「莫xx(foon姐)電話9358XXXX」大家記住勒! 有朋友搵左佢就要小心呀!

[ 本文章最後由 kittychan127 於 08-11-18 15:00 編輯 ]

大宅

佢咁差呀, 都係做咁多個鐘多一個BB問題唔會好大呀.. 佢人工都已經咁貴.

複式洋房

佢咁衰... 幫你推高d... 提醒下大家先得呀...

唔好喊... 佢以後唔會有生意!!!!!!!!!:;pppp:

複式洋房

回覆 #3 kittychan127 的文章

一般來講湊孖b人工係會高d, 但係你俾的人工已經$14000 for 8個鐘都不少,下次有機會
pm我,一定保證滿意,所以請你唔好激氣,笑口常開,如有育兒或飲食上有疑問請pm我.不用客氣.

男爵府

BK Milk勳章

幫你推高d... 提醒下大家先得呀

男爵府

畀面勳章

乜咁衰人都有!

幫你推過d

別墅

新手媽媽已經好多野唔識&煩, 雖而家陪月好hit, 但都唔使收咁貴&坐地起價架! 仲要講過唔算數! 點做生意呀!

別墅

push!

大宅

我都聽聞過有個陪月唔小心跌左BB落地,個陪月好驚無講比個客知,好彩最後BB無事,係個頭腫左,聽到都好驚,所以我唔請陪月,錢事小,三唔識7真係唔信得過

[ 本文章最後由 momobabycute 於 08-10-20 00:30 編輯 ]

別墅

始終靠其他人都會唔安心, 但有d媽咪請陪月都係身不由己, 實際情況唔許可呢.... 惟有小心d啦!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

蝕 $2000,好過真係用緊時,才激死自己

男爵府

:;pppp: :;pppp:

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

無端端冇咗2000蚊,當幫佢俾廣告費(唱衰佢)。
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

可唔可以告佢架?
我都唔放心比外人揍。
生左啦   小朋友早教教材分享:  http://www.kidsgoflash.com/tra_ch/ (no ads, just sharing)

別墅

回覆 #15 emt1314 的文章

為左$2000, 無晒人格! 整衰自己個"朵"!

大宅

咁衰格既陪月,睇完 post 既各位媽媽,一定要留言,推高 d 個 post 啊
0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

大宅

男爵府

好媽媽勳章

複式洋房

PUSH !!!

衰人陪月~ 大家要警惕呀!!!

以下係朋友既遭遇, 睇唔過眼, 摘錄如下, 大家無咩必要, 奉勸唔好冒險勒!

真人真事﹕

之前個陪月莫x歡(歡姐)話要加$3,000湊孖b(即$14,000+$3,000), 若不同意可退回按金,於是再搵下有無其他價錢較商宜既...終於老公幫手問朋友搵左另一個有8/9年經驗,湊過兩pair孖b既陪月, 覺得唔錯,6小時收$11,000, 8小時收$13,000,不用按金。成交..

於是立即通知之前既陪月莫x歡(歡姐)要求退回兩個月共$9,000按金,佢即時態度惡劣,話要扣起$2,000,點講都無得頃,話我唔早d說孖b,我心想孖唔孖b你都係做8小時啦,點解要加?老公見我又哭了,於是今天再同之前既陪月理論,點知俾人鬧完又被cut線,最終只獲退回$7,000,無厘頭冇左$2,000 (一張Combi High Chair呀),黑仔

個陪月叫「莫x歡(歡姐)電話93581983」大家記住勒! 有朋友搵左佢就要小心

首頁
12345...6

尾頁

跳至