母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人試過...點算??

大宅

=0= 咁快見"效"??
照比bb啜la... 照泵+手擠.... 食返d増奶食物....
加油加油~~ 以後小心飲食~~~

大宅

我都係... 不過我唔係口快快, 而係真係好想食... 點知... 第二日已經冇咩奶, 之後又黎埋m... 差d要補奶粉俾亞囡...
兩日後亞媽煲咗木瓜魚湯, 我就煲黑豆茶... 仲要一次過加埋通草黎煲豆漿... 哈哈哈... 三管齊下, 不過可能因為m到, 所以都唔係多返好多, 呢幾日黎完m先多返d奶... 所以你都唔使太擔心, 快d飲返d多奶湯水就可以上返架勒

複式洋房

唔怕..冇咁快ga..我食左好多好多,而家冇餵4個仲好多奶,谷左我la...今日仲要食,因為我要收奶...其實你可能心理作用,你唔好諗佢,好似平時咁,仲要餵多d,如果bb唔食得咁多,就泵佢出黎,冇事既,放鬆心情,唔好太過緊張..一定冇事

洋房

唔該各位!!

都唔知點解真係無咩奶,平時早上泵到成10安,而家只有3安,真係嚇死我!!

不過即係煲雞腳花生木瓜湯飲完多返的啦!!以後真係小心食野!!

侯爵府

原文章由 OneOneMa 於 08-11-18 10:30 發表
我都係... 不過我唔係口快快, 而係真係好想食... 點知... 第二日已經冇咩奶, 之後又黎埋m... 差d要補奶粉俾亞囡...
兩日後亞媽煲咗木瓜魚湯, 我就煲黑豆茶... 仲要一次過加埋通草黎煲豆漿... 哈哈哈... 三管齊下, ...

請問點煲架???

複式洋房

Try to drink Mother's Milk la......多奶茶,當水咁飲啦!

原文章由 jjwmkk 於 08-11-19 10:32 發表

請問點煲架???

子爵府

好媽媽勳章

我試過出街食飯, 個 食送 有豬潤, 我淨係食 食送 內其他o野, 都收o左d奶...
我冇特別食咩, 只係照比呀b埋身啜, 好快呀b又啜返谷奶...

原文章由 diamondbaby 於 08-11-18 07:25 發表
有無人試過...點算??
我想要9999呀...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊