自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

節錄自appledaily....

李 嘉 欣 雖 然 今 日 便 嫁 入 許 家 , 但 她 的 名 字 總 是 與 舊 愛 劉 鑾 雄 被 拉 在 一 起 , 兩 人 相 識 相 知 10 多 年 , 千 絲 萬 縷 的 關 係 要 劃 清 也 不 容 易 , 不 過 他 倆 有 緣 卻 是 不 爭 事 實 , 如 其 準 夫 婿 許 晉 亨 的 髮 型 師 阿 John , 原 來 也 正 是 大 劉 的 髮 型 師 。

阿 John 算 得 上 是 星 級 髮 型 師 , 鄭 伊 健 和 郭 富 城 均 曾 找 他 任 御 用 髮 型 師 。 據 聞 亨 亨 平 日 不 太 愛 自 己 整 理 頭 髮 , 故 一 星 期 最 少 有 5 天 到 Headquarter 找 阿 John 整 理 頭 髮 , 有 時 還 會 因 而 與 大 劉 碰 面 。

許晉亨呢個廢柴, 報紙已經報導過佢唔會自己剪指甲, 原來仲要連頭髮都唔整, 對手都唔知要o黎做乜……

睇到火都o黎!

[ 本文章最後由 lypoon 於 08-11-23 11:42 編輯 ]

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

二世祖係咁ga啦!所以呢d娛樂野,我都無乜興趣睇!
原文章由 lypoon 於 08-11-23 11:40 發表

李 嘉 欣 雖 然 今 日 便 嫁 入 許 家 , 但 她 的 名 字 總 是 與 舊 愛 劉 鑾 雄 被 拉 在 一 起 , 兩 人 相 識 相 知 10 多 年 , 千 絲 萬 縷 的 關 係 要 劃 清 也 不 容 易 , 不 過 他 倆 有 ...
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

名符其實 : 失匙癈物一件, 日日起身等食, 等痾,
不事生產, 祇識問老豆攞錢, 重要娶埋個大眾公廁,
佢老豆真係生件叉燒好過生佢.

珍珠宮

好媽媽勳章

有錢人的生活
何必勞氣

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

不嬲都覺得呢個人好廢. 幾近白痴,人生剩係識溝女同痴父母.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 88328mama 於 08-11-23 11:46 發表
名符其實 : 失匙癈物一件, 日日起身等食, 等痾,
不事生產, 祇識問老豆攞錢, 重要娶埋個大眾公廁,
佢老豆真係生件叉燒好過生佢.

平日都唔見佢返工添喎……對手真係生o黎襯架!

水晶宮

原文章由 FA8866 於 08-11-23 11:48 發表
不嬲都覺得呢個人好廢. 幾近白痴,人生剩係識溝女同痴父母.

D咁o既男人竟然有女人鐘意……

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

物以類聚呀!
原文章由 lypoon 於 08-11-23 11:50 發表

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

好媽媽勳章

大瘤好似搵上海C父剪開個噃
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

伯爵府

原文章由 lypoon 於 08-11-23 11:50 發表

件公廁貪佢有 d 名, 利就要有幾多現成鑽戒呀, 樓呀, 總之攞得幾多得幾多啦, 反正唔知幾多年後都要 say goodbye 啦.

男爵府

咩唔係話成中有個好出名又有性格的富豪上海師傅講明, 平民百姓個個都剪, 就係絕唔做大劉生意, 做師傅都要做得有尊嚴, 唔好以為有錢就可以隨意侮辱人

原文章由 renren 於 08-11-23 11:52 發表
大瘤好似搵上海C父剪開個噃

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

都係貪佢有錢啫~如果佢破產你以為嘉欣會同佢捱咩!!

男爵府

原文章由 lypoon 於 08-11-23 11:40 發表

李 嘉 欣 雖 然 今 日 便 嫁 入 許 家 , 但 她 的 名 字 總 是 與 舊 愛 劉 鑾 雄 被 拉 在 一 起 , 兩 人 相 識 相 知 10 多 年 , 千 絲 萬 縷 的 關 係 要 劃 清 也 不 容 易 , 不 過 他 倆 有 ...

his hand for play women

男爵府

所以啊何生咪話佢個女甩難囉...

大宅

好媽媽勳章

真係物以類聚呀

見到佢地都唔開胃
都唔知點解d傳媒日日都講佢地結婚
好煩呀 ~~~

珊瑚宮

好媽媽勳章

洗乜為佢勞氣呢

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

人地有本事先可以做廢柴,咁你為咩冇喱拿更為冇關係的人發火者?
<br><br>

伯爵府

好媽媽勳章

咁少用會退化架喎~~

大宅

二世袓係咁架啦

首頁
12345...6

尾頁

跳至