自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

平平地$2xx-$3xx個d ok嗎?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 seven_cola 於 08-11-29 22:35 發表

有用, 我呢幾晚訓覺都用, 因為個喉嚨真係勁乾, 用左放濕機就好好多。我個部係有冷/暖霧既, 好似500幾600蚊, 唔記得幾錢。剩係冷霧既2xx都有, 不過如果氣管有事, 用暖霧會好d, 因為冷霧有機會令到氣管收窄, 當然暖霧唔係熱到好似水蒸氣咁, 只不過係微微暖。如果冇氣管問題, 買冷霧仲平d 添!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

貓狗褓姆

原文章由 seven_cola 於 08-11-29 22:35 發表

我宜家用緊$100個d , 同之前成$1000個d 差不多, 瞓覺先開比冇用放濕時好好多.

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

聽上次位sales姐姐講,有鼻敏感要用放暖霧果隻放濕機

大宅

有用呀,唔開果晚我個鼻會乾到痛,訓唔到

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 可兒 於 08-11-29 23:03 發表
有用呀,唔開果晚我個鼻會乾到痛,訓唔到

睇見你哋D post 真係好!我同身邊所有人講,我個鼻'濃'乾到痛,但無人知我講乜,仲話我太誇張!mouth:

大宅

原文章由 Onlok 於 08-11-30 00:19 發表

睇見你哋D post 真係好!我同身邊所有人講,我個鼻'濃'乾到痛,但無人知我講乜,仲話我太誇張!mouth:

我都係個鼻痛到醒左, 所以而家留意緊放濕機,
有冇咩牌子好介紹?

大宅

原文章由 naomicft 於 08-11-30 00:36 發表

有冇咩牌子好介紹?

我依家用CROWN,好似300多元,佢已經服務左我3個冬天喇,好抵用.我喜歡佢儲水量大,開成晚都唔會乾水唔洗成日加水
早年買過部忠臣牌,係好平,不過平冇用架,唔洗1年就byebye,咪又係1條數
但如果比我再買,我會買有暖霧既,如果果排傷風.鼻敏感.哮喘,有個暖氣舒緩下會舒服好多

[ 本文章最後由 可兒 於 08-11-30 01:00 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 naomicft 於 08-11-30 00:36 發表

有冇咩牌子好介紹?

係啦!!有邊位bk媽可以介紹平靚正既放濕機

大宅

原文章由 可兒 於 08-11-30 00:58 發表

我依家用CROWN,好似300多元,佢已經服務左我3個冬天喇,好抵用.我喜歡佢儲水量大,開成晚都唔會乾水唔洗成日加水
早年買過部忠臣牌,係好平,不過平冇用架,唔洗1年就byebye,咪又係1條數
但如果比我再買,我會買有暖霧既, ...

唔該哂你的意見, 咁請問crown邊到有得買/你係邊到買架???
thanks!

大宅

原文章由 naomicft 於 08-11-30 01:38 發表

唔該哂你的意見, 咁請問crown邊到有得買/你係邊到買架???
thanks!

我係豐澤買架

首頁

尾頁

跳至