自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

話說我一路都係啟豐(專x美容Modxxx Beauty)嗰度做開facial,好好地,點知老板娘最近請咗個伙記超hard sell,係咁叫我開幾千蚊嘅course,唔開就黑面,我話我呢D "C9"仔邊有咁多錢呀,跟住佢話幾千蚊,唔係好多姐.....我當然"O"咗咀呀。我老公一個月先得$10000到人工,要我比成$5xxx蚊呀.......我話有無小D次數ka,成30次喎???佢話小d次數就收返原價.$4xx.....所以呢個最抵。咁我又話我要揍完個仔返學先唻到,30次好似多咗d喎,佢又話30次快做晒......結果我無join,之後佢哋d態度就超惡劣,重慘過我同佢打工。重有呀,佢哋好鍾意講其他客是非呀,我試過喺嗰度聽返我介紹個朋友嘅是非呀......唉!諗起都驚呀......點解做facial做到咁大壓力????

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

咁你剩返幾多次呀? 拿拿臨做埋就唔好再去...亦叫你個fd 唔好再join喇...
Childhood is journey, not a race.

洋房

呢D事經常發生, 如果佢係講客既皮膚CASE比其他人知或參考我都覺得OK, 可以知多D唔同人有咩皮膚保養問題, 但如果佢係批評其他客人外表呀言談呀之類, 咁佢就真係無品啦.......

HARDSELL既野都唔止今時今日架喇,
好耐之前我做過賣減肥產品, 果陣好景唔憂做
如果D阿太話買一盒黎試, 直頭係叫佢唔好買喇
每次都10盒8盒先放人走...
家陣個市咁仲邊有呢支歌仔唱架
個客唔買野就黑面, 佢都唔會係果樹做得耐
唔比人炒都自己搵唔到食........

今時今日咁既服務態度點得架

大宅

我都係時時俾美容院屈錢, 明明講好晒D terms , 俾晒錢, 都可以貨不對板, 而家d美容院真係好奸, 又好hardsell. 我仲有d course join咗都仲未做完, 因為我覺得好似比佢地騙咗咁, 想退錢又唔俾. 真係俾錢買難受. 好討厭d唔誠實的sales.

原文章由 ALBBLABB 於 08-11-30 11:02 發表
話說我一路都係啟豐(專x美容Modxxx Beauty)嗰度做開facial,好好地,點知老板娘最近請咗個伙記超hard sell,係咁叫我開幾千蚊嘅course,唔開就黑面,我話我呢D "C9"仔邊有咁多錢呀,跟住佢話幾千蚊,唔係好多姐.....我當然"O"咗咀 ...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係啦樓主,做埋淨番嗰d就咪鬼再join佢地喇!

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

個老板娘同個伙記咁無品,
做埋就唔好再去!:tongue: :tongue:

別墅

我重有成40幾次呀...........唉........好唔開心呀。

原文章由 minna-no 於 08-11-30 23:21 發表
個老板娘同個伙記咁無品,
做埋就唔好再去!:tongue: :tongue:

別墅

最慘唔係講皮膚,有時講人哋家事,公事....

原文章由 ~芝芝~ 於 08-11-30 12:06 發表
呢D事經常發生, 如果佢係講客既皮膚CASE比其他人知或參考我都覺得OK, 可以知多D唔同人有咩皮膚保養問題, 但如果佢係批評其他客人外表呀言談呀之類, 咁佢就真係無品啦.......

HARDSELL既野都唔止今時今日架喇,
好耐 ...

別墅

我個FD無JOIN啦,係我之前死蠢JOIN咗好多好多次,所以現在重有好多次呀....

原文章由 是是但但 於 08-11-30 11:53 發表
咁你剩返幾多次呀? 拿拿臨做埋就唔好再去...亦叫你個fd 唔好再join喇...

伯爵府

no need to talk
change to another shop

原文章由 ALBBLABB 於 08-11-30 11:02 發表
話說我一路都係啟豐(專x美容Modxxx Beauty)嗰度做開facial,好好地,點知老板娘最近請咗個伙記超hard sell,係咁叫我開幾千蚊嘅course,唔開就黑面,我話我呢D "C9"仔邊有咁多錢呀,跟住佢話幾千蚊,唔係好多姐.....我當然"O"咗咀 ...

首頁

尾頁

跳至