自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

mouth: 我果本唔知掉左丫定換搬唔見左mouth:
你地果本仲o係唔o係度呀?

珊瑚宮

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-11-30 14:27 發表

mouth: 唔見左

禁止訪問

洋房

我果本仲係樹 超過20年啦~~~

超級版主

超級版主

掉左la

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係阿媽屋企 (好肯定係)....我間房(都係好肯定)....張書臺....個櫃桶......啩...........

一定冇掉到, 一定係係我房......唔記得咩位置

男爵府

有呀!! 早排執屋仲見有係度, 不過, 其實留嚟唔知做咩, 但 ...... 唔捨得掉

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

有呀~~~仲係度(媽咪屋企)~~~最記得佢地個個都寫快高長大~~~因為我好矮呀嘛~~~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仲有keep住架~小學一本,中學三本都仲喺度!

大宅

原文章由 ~芝芝~ 於 08-11-30 14:31 發表
我果本仲係樹 超過20年啦~~~

ME TWO
我返來啦

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有係到呀 嫁妝嚟 將來比D孫睇

別墅

小學個本仲係度.
中學個本唔見左la, 中學個本係日記薄嚟嫁, d同學寫完會用貼紙封住, 我仲未拆開睇過, 有個best friend已經去左澳洲, 我都唔知佢寫左d咩比我...... 而且入面仲有我自己d bb相, 好珍貴, 而家唔見左la...

侯爵府

係娘家

成日睇返鐘意個一個男仔寫比自己個頁

公爵府

好媽媽勳章

我都係仲係媽咪屋企
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-11-30 14:27 發表

搬左兩次屋之後就搵唔返, 不果阿仔果本就Keep得好好.

男爵府

好媽媽勳章

我果本都係樹

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

有呀, 小學同中學都仲有keep 住!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔見左好耐好耐好耐好耐好耐好耐!

伯爵府

原文章由 彤b^^ 於 08-11-30 14:30 發表
有呀,
(小學畢業)仲有KEEP住,前個月執屋拎過來睇,哈哈,細個陣寫D野十分好笑,
記得有一句最常見,"希望你快D搵到好男友"
我有同學寫,希望我以好後5好再出貓

hahaha

不過我本野5見左,唉,真可惜

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我嗰d都喺外家,以前仲未嫁,有時都會攞返出黎"回味"一番~

首頁

尾頁

跳至