懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果手快快約錯時間,可唔可以改第2班架?
佢個電話冇人聽添><

男爵府

聽聞廣華d course 報左無得改架喎

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

公爵府

我試過問過, 一book完過左2-3日左右想改, 佢已經話 full哂冇位改

大宅

you can call them to cancel but need to register online again yourself

男爵府

cancel 就要打電話去
改時間就冇啦, 多數full 晒

大宅

回覆 #4 holemama 的文章

哈佬holemama,哇好彩唧我勁打佢個電話,後尾終於有人聽,我話好urgent,希望佢可以叫電腦部盡快幫我取消,大約30分鐘就ok了,之後即刻卜第2個, 好彩卜到咋^^

Thx anway咁多位^^

男爵府

原文章由 幸福黃太太 於 08-12-1 10:24 發表
我試過問過, 一book完過左2-3日左右想改, 佢已經話 full哂冇位改

唔係話28wk 後先book得既咩?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 麥兜MaMa 於 08-12-1 14:41 發表

唔係話28wk 後先book得既咩?

唔係!係指個mummy上堂時要有28weeks

大宅

回覆 #7 麥兜MaMa 的文章

唔係!係指個mummy上堂時要有28weeks <=== yes yes~ 廣華個system每月第一日開放,我現在19週, 上堂時(2月底)已經/或是過左28週了 =)

男爵府

原文章由 carine007 於 08-12-1 15:15 發表
唔係!係指個mummy上堂時要有28weeks

明白啦.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 carine007 於 08-12-1 14:29 發表
哈佬holemama,哇好彩唧我勁打佢個電話,後尾終於有人聽,我話好urgent,希望佢可以叫電腦部盡快幫我取消,大約30分鐘就ok了,之後即刻卜第2個, 好彩卜到咋^^

Thx anway咁多位^^ ...

咁你都好好彩呀....俾你book得返第二日...因為真係好搶手架

大宅

原文章由 carine007 於 08-12-1 14:29 發表

Thx anway咁多位^^ ...

大宅

我記得第一次產檢,個姑娘都係話,要改要cancel,最好產檢時當面同d姑娘講,希望有人咁啱cancel咗有位比你改啦!

原文章由 holemama 於 08-12-1 22:14 發表

首頁

尾頁

跳至