想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

各位姊妹有冇試過m與m之間有啡色嘢,但份量唔多,維持大約1星期.....有冇尋求什麼醫治方法.....

複式洋房

我一年前試過,初頭自己以為排卵出血嗰啲啦,後嚟睇醫生話係荷爾蒙失調,但隔咗幾個月又嚟過仲肚痛,睇到第三個醫生先知道原來係子宮內膜移位症,仲有朱古力瘤,最後做咗手術.你都係睇吓醫生好啲!

男爵府

flower28,

請問最後係點知道子宮內膜移位症 ??

照的到嗎 ? 還是要驗血呢 ??

謝謝 ~
原文章由 flower28 於 08-12-1 14:55 發表
我一年前試過,初頭自己以為排卵出血嗰啲啦,後嚟睇醫生話係荷爾蒙失調,但隔咗幾個月又嚟過仲肚痛,睇到第三個醫生先知道原來係子宮內膜移位症,仲有朱古力瘤,最後做咗手術.你都係睇吓醫生好啲! ...

洋房

flower 28,

請問你嗰陣啲啡色嘢每次嚟幾日, 份量多嗎???仲有什麼式症狀????睇邊個醫生????

大宅

我bingo前試過,流到下次m添呀!所以好難中,之後睇中醫,佢話我內分泌問題,排卵排得唔好,所以好難有,不過睇左一個月,就冇排啡,第二個月就中左啦!

複式洋房

原文章由 hunghung215 於 08-12-1 15:12 發表
flower28,

請問最後係點知道子宮內膜移位症 ??

照的到嗎 ? 還是要驗血呢 ??

謝謝 ~

因為中途出血就去睇醫生,就發現有個2.Xcm既瘤,但醫生話可能係水瘤,如果係有機會自己收細.兩個月後睇二個醫生話冇收細仲愈來愈大,半年後睇到第三個醫生已經大到近6cm,醫生話懷疑係朱古力瘤,最後做咗手術,之後醫生話確定係因子宮內膜移位症導致既朱古力瘤.仲話我子宮好多沾連,所以只有三成機會有BB,聽到真係灰晒!
所以有問題真係要盡快醫好佢呀!

首頁

尾頁

跳至