跳至

首頁

尾頁

別墅

您地有無食朱古力呀 我真係忍唔住 食左少少

大宅

我間中都有食1-2粒

珍珠宮

原文章由 hey930 於 08-12-1 13:41 發表
我間中都有食1-2粒

same here.......
I guess it is ok if we don't take a lot per day

男爵府

我都有食呀~~ 都係間唔中少少咁啦.. 不過就有整朱古力蛋糕囉~~

食朱古力唔得好架咩?

大宅

我仲慘, 明知朱古力有咖啡因, 無食朱古力.....但忘記左每天都飲朱古力奶(因為我唔鐘意飲鮮奶) 點算

男爵府

話d嘢你知唔係想嚇親你.. 我老公個朋友, 佢媽咪大肚時日日都飲朱古力奶 (其實無乜特別原因要飲朱古力奶, 只不過果個年代朱古力奶貴d, 以為貴d就係好嘢來嘅)... 個朋友出世到宜家 (三十幾歲人啦..) 皮膚都係好黑. 唔知係咪佢媽飲朱古力奶嘅關係. 佢其他兄弟姊妹.. 皮膚都無佢咁黑架播~~ 所以.. 信不信由你啦!!

原文章由 ChrisAlfred 於 08-12-1 15:03 發表
我仲慘, 明知朱古力有咖啡因, 無食朱古力.....但忘記左每天都飲朱古力奶(因為我唔鐘意飲鮮奶) 點算

大宅

原文章由 chole16 於 08-12-1 16:17 發表
話d嘢你知唔係想嚇親你.. 我老公個朋友, 佢媽咪大肚時日日都飲朱古力奶 (其實無乜特別原因要飲朱古力奶, 只不過果個年代朱古力奶貴d, 以為貴d就係好嘢來嘅)... 個朋友出世到宜家 (三十幾歲人啦..) 皮膚都係好黑. 唔 ...

咁我又唔驚, 因為我個個係仔, 仔仔一般都鐘意健康膚色嘛, 男人通常唔鐘意自己白皮膚的.
我只係怕朱古力奶有咖啡因....可惜昨天才醒起, 都飲左不少了

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我間唔時都有食朱古力....都係一/兩粒啫...嘻嘻...

男爵府

哈哈.. 咁都好D.. 不過個朋友話佢細個嘅時候D親戚都唔鐘意佢, 因為佢黑"MUN MUN", 睇來又唔可愛.. 不過返而宜家又幾好喎.. 大個咗.. 黑黑地.. 都不知幾MAN~~~ (古天樂都要照燈先黑啦.. 個朋友果D真係NATURAL 黑架)

原文章由 ChrisAlfred 於 08-12-1 16:20 發表

咁我又唔驚, 因為我個個係仔, 仔仔一般都鐘意健康膚色嘛, 男人通常唔鐘意自己白皮膚的.
我只係怕朱古力奶有咖啡因....可惜昨天才醒起, 都飲左不少了 ...

別墅

我血糖偏高,盡量都唔敢食甜野住lu

子爵府

我間中都有食朱古力,同埋飲朱古力奶,因為我一向都好鍾意食朱古力,所以好難忍口......

大宅

我有食呀但不多...
聽人講食朱古力第時BB會成日笑架....唔知有無根據呢?

複式洋房

我都係間唔中飲同食下朱古力啊...
間唔中小小... 應該唔怕o卦...?

別墅

我陀我大仔果時真係1粒朱古力都冇食過(連朱古力味ge野都冇),,我個仔而家不知幾白

我老公連小小都唔比我食(其實老公話有咖啡因而唔比我食).
多d黎睇我同對寶貝ge blog丫*
http://hk.myblog.yahoo.com/babewings0301/

別墅

我醫生開頭叫我唔好食朱古力, 過左三個月佢話少少都ok. 我咁耐食過一粒同飲過一杯熱朱古力! 食完個人真係開心d~~

複式洋房

Me too... sometimes really can't stand and will take 1-2 pcs...

複式洋房

yes , little bit!

別墅

今日我又忍唔住想食朱古力 但後尾我決定買左曲奇餅 (MRS FEILD個D)好好味架..我食一塊咋....唔敢食太多甜野...就算係有時我會食粟米片加鮮奶...或者雙皮奶...芝士旦糕....有時食左個人真係開心D架....

別墅

如果食朱古力我會選擇金莎或者係有果仁的朱古力..一兩粒應該無問題啊..我仲有時會食薯片呀..但係可能兩星期先食一次....食完後飲多D水..哈哈~

大宅

我以前好大朱古力癮, 2-3 day 一排大crunch. 有咗b 後反而好似無哂癮, 5 mth 一d 朱古力都無掂過, 直頭好似唔記得咗有朱古力呢樣嘢...

首頁

尾頁

跳至