自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

點解唔死人, 你地都唔做野?
你地有冇諗過比自己個政府遺棄係外地的滋味:;pppp: !

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

我都想, 全香港一人夾一蚊, 已經可以包唔知幾多班機, 送晒班廢柴高官去泰國!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

原文章由 小寶貝兒 於 08-12-1 17:43 發表
我都想, 全香港一人夾一蚊, 已經可以包唔知幾多班機, 送晒班廢柴高官去泰國!!

算啦,人地泰國已經好亂,咪鬼再害佢地啦

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

我俾夠10元, 即刻送佢地走.......

男爵府

畀面勳章

原文章由 shalala1997 於 08-12-1 17:17 發表
點解唔死人, 你地都唔做野?
你地有冇諗過比自己個政府遺棄係外地的滋味:;pppp: !

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

最好有入冇出,一去冇回頭!

珍珠宮

原文章由 webjen 於 08-12-1 17:50 發表

算啦,人地泰國已經好亂,咪鬼再害佢地啦

呢d叫一物治一物丫麻~~

話唔定反政府果班人一見到我地班高官, 即刻覺得, 其實阿頌猜都唔係咁差姐~ 就即刻唔反了~ 咁咪good囉~~

(我.... 講笑架咋.... 唔好咁認真呀! 雖然我都唔排除有呢個可能性....)
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

夾錢送佢地去泰國都好喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

原文章由 esmehouse 於 08-12-1 05:58 PM 發表
夾錢送佢地去泰國都好喎
@__@  華華豬媽  ^__^

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

去印度好喎
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

送佢地過泰國
不過送佢地過剛果啦

大宅

原文章由 貓大姐 於 08-12-1 22:02 發表
去印度好喎

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 揚莉煒媽咪 於 08-12-1 10:05 PM 發表
送佢地過泰國
不過送佢地過剛果啦

去阿富汗...e拉克
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

好心唔好用廢柴黎形容班高官啦!
d 柴咁有用, 果班不知所謂嘅高官簡直連廢柴都不如

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

最廢果d去印度
半廢果d去泰國

男爵府

原文章由 lmc2005 於 08-12-1 22:24 發表
好心唔好用廢柴黎形容班高官啦!
d 柴咁有用, 果班不知所謂嘅高官簡直連廢柴都不如

講得好

男爵府

李少光承認泰國形勢轉壞
(明報)12月1日 星期一 22:00

保安局長李少光晚上在外地回港後表示,泰國形勢轉壞,所以決定要派出包機到泰國。

他表示,對於兩名港人在泰國遇上車禍造成一死一傷感到難過,但有理性的人都知道這是意外,要任何人為事件負責並不公道。他指出,政府派出包機是集體決定;希望仍在泰國的人盡快乘坐航空公司或政府的包機回港,不要再多玩幾天。

他表示,今次成功爭取派兩班包機到泰國要感謝外交部駐港特派員公署和中國駐泰國大使的協助,以及泰國政府的批准。

如果BK友有親屬或同事係泰國, 記得叫佢哋保持冷靜, 致電境外港人求助熱線1868.

男爵府

又會咁啱開完記招先返香港? 無佢同意阿魏副局長點會開記招ar, 呢條友都係有問題>卸膊.

首頁

尾頁

跳至