興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我電腦裡的FILE有D變左透明色但又開到喎.
請問咁係咪中毒, 我已經有裝防毒軟件, 軟件都有幫我刪病毒, 但點解D FILE會變左透明色.

禁止發言

男爵府

原文章由 程朗 於 08-12-2 01:53 發表
透明色, 好大機會係 : 隱藏資料夾 or 隱藏檔案

咁點算?? T.T,,,,,,,,,,,,,,,,

禁止發言

男爵府

原文章由 程朗 於 08-12-2 11:27 發表
隱藏資料夾 or 隱藏檔案 大多數都係Windows
又或者Program 既資料...

你依家想唔再見到, 定係想Del佢??

但以前本來係無透明架.
唔知點解突然變左透明色.
係咪唔駛理佢都OK?

禁止發言

複式洋房

我有相熟既電腦店係粉嶺,你有需要可以pm我!

原文章由 mrsdoh 於 08-12-1 20:11 發表
我電腦裡的FILE有D變左透明色但又開到喎.
請問咁係咪中毒, 我已經有裝防毒軟件, 軟件都有幫我刪病毒, 但點解D FILE會變左透明色.

男爵府

原文章由 morifu 於 08-12-4 18:12 發表
我有相熟既電腦店係粉嶺,你有需要可以pm我!

我唔係住响HK T.T.........................
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

男爵府

原文章由 程朗 於 08-12-3 00:40 發表
其實真係唔係好駛理佢~~~~~

我都想唔駛理佢
但總係唔明, 點解以前唔係透明色, 而家會變左透明色, 即係我部機一定係有D咩問題發生左
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

禁止發言

回覆 #8 mrsdoh 的文章

禁止發言

首頁

尾頁

跳至