美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

dhc買滿$300送 $300 貨品
覺得抵唔抵呀?

大宅

點買 $300 送 $300 呀?? 即係買滿 $300 送返 $300 coupon, 但 d coupon 有冇話要買滿幾多錢先用得?? 定係直情即時可以揀多 $300?? 如果係咁就梗係抵啦!!

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

係啦係啦..
講清楚~

洋房

嗯嗯嗯~~~ 話時話..... 你地用DHC, 最BUY既係邊種貨呀?
我岩岩先試用佢地既野..... 只係覺得個洗面皂都OK, 洗得乾淨...

有無咩係一定要用 & 真係好掂既呢??
嘻~~~~ 介紹下丫.. THANK YOU

大宅

原文章由 ~芝芝~ 於 08-12-1 15:29 發表
嗯嗯嗯~~~ 話時話..... 你地用DHC, 最BUY既係邊種貨呀?
我岩岩先試用佢地既野..... 只係覺得個洗面皂都OK, 洗得乾淨...

嘻~~~~ 介紹下丫.. THANK YOU ...

冇呀, 其實我都冇咩用佢 d 嘢, 不過好想試嗰支膠原蛋白o既 supplyment, 有冇媽咪試過呀?? 佢平過 fancl 好多, 所以想試試!!

男爵府

必用就一定係支卸妝油la~~又平又大支,落得又乾淨,超好用,我都用左n 咁多支lu......

原文章由 ~芝芝~ 於 08-12-1 15:29 發表

嘻~~~~ 介紹下丫.. THANK YOU ...

複式洋房

我覺得好用;缷妝油,美肌水,磨沙膏,礦物泥,睫毛修護液,化妝棉,白金銀面膜.
唔好用;q10再生霜/液/眼霜(唔吸收),hi-c亮白精華(冇用),retino a面膜(敏感),指甲油(好快甩),唇蜜(好笠又唔上色)

男爵府

原文章由 purple06 於 08-12-2 10:13 發表
我覺得好用;缷妝油,美肌水,磨沙膏,礦物泥,睫毛修護液,化妝棉,白金銀面膜.
唔好用;q10再生霜/液/眼霜(唔吸收),hi-c亮白精華(冇用),retino a面膜(敏感),指甲油(好快甩),唇蜜(好笠又唔上色) ...

哇..你可以試到咁多野 , 直頭係FANS呀

洋房

哈哈 你真係好堅呀.........
thanks so much 你既心得....
不過呢, 我覺得果個卸妝油好似唔知點咁... 油油地 立立地
可能係我未慣啦... 我一向都係用 皂呀, cream呀, cleansing foam之類, 未用過油黎卸妝呀....
請問係咪要用化妝棉黎洗架 =..=

原文章由 purple06 於 08-12-2 10:13 發表
唔好用;q10再生霜/液/眼霜(唔吸收),hi-c亮白精華(冇用),retino a面膜(敏感),指甲油(好快甩),唇蜜(好笠又唔上色) ...

大宅

原文章由 Q太郎 於 08-11-30 18:46 發表
dhc買滿$300送 $300 貨品
覺得抵唔抵呀?

你响邊度睇到架????

大宅

覺得睫毛修護液幾好用

複式洋房

原文章由 ~芝芝~ 於 08-12-2 11:56 發表
哈哈 你真係好堅呀.........
thanks so much 你既心得....
不過呢, 我覺得果個卸妝油好似唔知點咁... 油油地 立立地
可能係我未慣啦... 我一向都係用 皂呀, cream呀, cleansing foam之類, 未用過油黎卸妝呀....
請問 ...

唔使用化妝棉抺,乾手乾面搽上面捽一陣,用水過,再用平時洗面嘢洗多次就得.我覺得佢最好用就係呢支嘢.

子爵府

係送DHC產品,但好多送晒架啦!

子爵府

我都係用落妝油, 幾好.

洋房

明解.. 咁我曉點用喇...... 謝謝你

原文章由 purple06 於 08-12-3 09:23 發表

唔使用化妝棉抺,乾手乾面搽上面捽一陣,用水過,再用平時洗面嘢洗多次就得.我覺得佢最好用就係呢支嘢.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 purple06 於 08-12-3 09:23 發表

多謝介紹,我都買來試試先

男爵府

o係門市睇到
佢有指定o既產品送o既

原文章由 媽咪pig 於 08-12-2 14:26 發表

你响邊度睇到架????

男爵府

畀面勳章

It just give you the gift with the same value.....

not many choice left now ga la

水晶宮

回覆 #7 purple06 的文章

Q10 真係唔好用???mouth:
我仲想買黎試用添

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

請問幾錢一支呀

首頁

尾頁

跳至