自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好怕, 一聽到佢喊(連續嗰隻), 我就覺得好煩好忟!

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 彤b^^ 於 08-12-2 11:49 發表
十分之怕,,,,,尤其2個一齊喊......

兩個一齊, 我一定會癲!

水晶宮

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-12-2 11:45 發表

我唔怕.....送思思俾我吖

你諗清楚至好!

複式洋房

小朋友好少無緣無故喊,如果滿足左佢既需要,其實佢地就好快開心。

我覺得ok.

水晶宮

如果係扭計,我一d都唔會怕,阿囡喊,我心裡面會唔捨得,但表面會若無其事.
如果係整親,痛痛,我就會呵番佢囉.

水晶宮

如果純粹扭抱呢? mouth:

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

佢喊我唔怕...知佢咩事tum番就可以..

至怕唔知佢咩事又係咁喊...仲要係三更半夜..自己就黎入睡個時lor..

一係半夜..佢一叫..我會成個人好醒...(個心離一離先)...跟住要 tum..

好怕..真係好怕...

禁止訪問

水晶宮

我都勁怕!嗰時我仔又大喊十黎,一喊就收唔到聲,我試過有幾次同佢鬧嗌,亞仔响BB床度喊到拆天,亞媽我就响廳度又喊又嗌到拆天~~~

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

我都好怕BB喊聲,,
我覺得好恐怖!!!!

禁止訪問

水晶宮

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-12-2 12:28 發表

咁咪盡情地抱囉

唔駛你湊…你梗係咁講啦!

翡翠宮

when he was a baby below 6 months, yes.

now he's 22 months, I am not scaring anymore because he's much more easy to handel , give him a big hug could always clam him down from crying.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

由阿仔一出世, 我每次見到佢喊就忍唔住笑...好變態
會笑住嚟抱/氹佢
唔知點解佢喊個樣真係好好笑

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

..
原文章由 loveBB旦 於 08-12-2 12:28 發表
聽自己個仔喊聲會心痛,但喺街度聽到人哋bb喊聲會覺得有少少煩la...

agree!!!我個女喊得好可憐....佢知一咸會比人鬧,
佢係飲泣個隻....

首頁

尾頁

跳至