自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

如題!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

原文章由 CINDYC 於 08-12-1 22:49 發表
如題!

自已去政府牙科醫院睇 不過淨係幫你脫牙 其它免問

水晶宮

想請問如剥ロ左牙後有個嶐, 就一定要自己扌昷私家跟進?
無錢植牙即係無辦法, 要有個嶐? 東九龍那裏有牙科醫院?
唔該哂!
原文章由 Tracy-Kenny 於 08-12-2 08:51 發表

自已去政府牙科醫院睇 不過淨係幫你脫牙 其它免問

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

政府牙科朝早有街症架,不過要排隊攞籌囉,詳情你自己check啦

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係唔係~香港睇牙貴到痴線...
都唔政府點解牙科服務會咁少...
平時洗牙...我都係去朱咪咪本度整....

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有時見到牙科車喎,唔知看咩呢

男爵府

不過係實習牙e幫你做架!

水晶宮

我有一次比個私家牙醫剥完牙,但佢無縫針,晚上爆血,入左急症,都係咁比幾舊棉花你自己咬住,再比多個膠袋用來吐血,捱左成晚,流左成袋血,第二朝個醫院女牙醫上班,仲串到死,鬼咁惡,一路幫我縫針線,一路將d牙科工具丟係我身上面,仲鬧我,話我咁大個人仲驚,無用喎!
我以後都唔再去睇政府牙醫架啦!

水晶宮

咁得人驚
唔該哂各位, 我妹想睇吓有無得慳d, 睇嚟都係無得慳
原文章由 方方媽媽 於 08-12-2 12:16 發表
我有一次比個私家牙醫剥完牙,但佢無縫針,晚上爆血,入左急症,都係咁比幾舊棉花你自己咬住,再比多個膠袋用來吐血,捱左成晚,流左成袋血,第二朝個醫院女牙醫上班,仲串到死,鬼咁惡,一路幫我縫針線,一路將d牙科工具丟係我 ...

首頁

尾頁

跳至