懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 bubukwok 於 08-12-1 19:54 發表
你地有冇試過比姑娘或醫生用手摸錯.
調左又話未調、未調又話調左,
最終又點樣呢...............

我bb係由頭到尾未調過頭, 生之前一天入院等開刀, 醫生先幫我極速照一次超聲波, confirm未調頭先肯開刀.

大宅

今日去健康院
個姑娘幫我摸肚
佢話細b未掉頭

複式洋房

信唔過D,上次係健康院,姑娘左摸右摸,摸左好耐話打橫瞓係肚,跟住見醫生,醫生一摸就話頭向上坐左係度,我話唔係WOR, 頭先姑娘話打橫...,醫生一句得埋黎,唓.... 姑娘邊度準架,佢地唔識架....... 我心諗,次次黎都係見姑娘,個個都係姑娘摸肚,如果唔識都照摸,咁埋好兒戲

水晶宮

好媽媽勳章

健康院真係信唔過,我上年bb 13w已經停止發育,
但18w返去覆診比佢摸肚聽心跳,
居然話正常無問題走得,
到20w去c+度照先知

大宅

我都唔係幾信健康院,所以都係自己比錢去私家醫生到照超聲波,睇一睇安心D...

[ 本文章最後由 阿展 於 08-12-2 11:13 編輯 ]

子爵府

咁健康院又唔係真係咁差ge, 我嗰時去摸肚佢話bb未調頭, 佢就安排健康院的緊生摸多次, 都係話未調頭, 最後安排我去醫院照超聲波, 真係未調, 咁佢地會叫我順住一個方向得閒就自己按摩吓, 最後按咗三四日, 有一晚bb就突然調咗頭啦, 我仲好記得突然個肚好痛, 然後個肚形唔同哂, 之前bb patpat個位走咗向上, 再去檢查時就confirm調咗頭啦!

水晶宮

原文章由 yankaka 於 08-12-2 12:33 發表
咁健康院又唔係真係咁差ge, 我嗰時去摸肚佢話bb未調頭, 佢就安排健康院的緊生摸多次, 都係話未調頭, 最後安排我去醫院照超聲波, 真係未調, 咁佢地會叫我順住一個方向得閒就自己按摩吓, 最後按咗三四日, 有一晚bb就突 ...

yes, agree
not 全部 ng 掂 ge

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至