自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請大家再一次俾D意見我, 唔該!

short-listed左2個

(1) 菲律賓人, 32歲, 1個女10歲, 99年響菲律賓做過1年housemaid, 個樣有笑容, 帶少少傻氣

(2) 菲律賓人, 29歲, 1仔5歲1女2歲, 2000年響馬尼拉做過2年housemaid, 份工唔駛點煮飯既, 個樣笑容俾較少D

邊個好D呀你地覺得?

男爵府

妳睇吓邊個隻手滑D同英文好D?

我唔請手滑個個, 可能唔係咁做野.

男爵府

反而笑容少唔緊要, 我會睇吓佢笑得靚唔靚!

別墅

我都覺得英文重要D。

隻手滑唔滑就無乜所謂, 因為多數係天生既。我都成日做家務, 不過手都好滑

男爵府

原文章由 恩盈 於 08-12-2 22:56 發表

(1) 菲律賓人, 32歲, 1個女10歲, 99年響菲律賓做過1年housemaid, 個樣有笑容, 帶少少傻氣

(2) 菲律賓人, 29歲, 1仔5歲1女2歲, 2000年響馬尼拉做過2年housemaid, ...

你係見真人定係相?
表而睇我會揀2,因為佢要賺錢的需要較大,應該踏實D.

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 minamina 於 08-12-2 23:19 發表

你係見真人定係相?
表而睇我會揀2,因為佢要賺錢的需要較大,應該踏實D.

相同Webcam都interview左佢地

翡翠宮

any others??

珍珠宮

原文章由 canies 於 08-12-2 23:24 發表
any others??

都搵左好耐, 無LU

男爵府

好媽媽勳章

如果只係本土做過無海外經驗就要教得好辛苦啦.

珍珠宮

push先

男爵府

講真, 如果唔係太急, 我會再揾, 原因係呢2個工人做housemaid既時間係99-00年, 但E+係08年, 佢地無做咁耐野, 好難pick up到
原文章由 恩盈 於 08-12-2 22:56 發表

(2) 菲律賓人, 29歲, 1仔5歲1女2歲, 2000年響馬尼拉做過2年housemaid, ...

首頁

尾頁

跳至