美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

話說我一路都係啟豐(專x美容Modxxx Beauty)嗰度做開facial,好好地,點知老板娘最近請咗個伙記超hard sell,係咁叫我開幾千蚊嘅course,唔開就黑面,我話我呢D "C9"仔邊有咁多錢呀,跟住佢話幾千蚊,唔係好多姐.....我當然"O"咗咀呀。我老公一個月先得$10000到人工,要我比成$5xxx蚊呀.......我話有無小D次數ka,成30次喎???佢話小d次數就收返原價.$4xx.....所以呢個最抵。咁我又話我要揍完個仔返學先唻到,30次好似多咗d喎,佢又話30次快做晒......結果我無join,之後佢哋d態度就超惡劣,重慘過我同佢打工。重有呀,佢哋好鍾意講其他客是非呀,我試過喺嗰度聽返我介紹個朋友嘅是非呀......唉!諗起都驚呀......點解做facial做到咁大壓力????

子爵府

我之前都O係呢間做, 而家個美容師轉左做住家了, 我都跟埋走喇, 個老細都唔係NICE架.

別墅

我知你講邊個,我都有同佢CONTACT,但因之前已開了COURSE,所以焗住繼續做,如果唔係走咗好耐....唉.......

原文章由 winnie627 於 08-12-1 13:24 發表
我之前都O係呢間做, 而家個美容師轉左做住家了, 我都跟埋走喇, 個老細都唔係NICE架.

民房

原文章由 ALBBLABB 於 08-12-3 01:19 發表
我知你講邊個,我都有同佢CONTACT,但因之前已開了COURSE,所以焗住繼續做,如果唔係走咗好耐....唉.......

好恐怖呀!好多facial舖都係咁架!我做開屯門柏麗商場的海棋美容,佢老闆娘好好人,親力親為,同唔會逼人買野,我好多朋友都開左course係佢度,屯門媽媽推薦

子爵府

生存方法, 我曾去住家做, 唔hard sell 又清靜

大宅

畀面勳章

回覆 #4 QQbabay 的文章

係米真係甘好呀??大約幾錢到呀??

我都試過係屯門柏麗做過facial...不過就唔係你講個間lor...

侯爵府

hashtag影視迷勳章

呢d 時候唔好買咩package, 萬一執左乜都冇架..小心!
老餅會員上科林只求開心!

首頁

尾頁

跳至