自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如題, 要到客戶服務處取的, 一張單就算過390元都只可以回贈一次, 十一月二十九日至十二月二日期間的單都可以在今天之內去換取

伯爵府

原文章由 Bellemami 於 08-12-2 16:54 發表
如題, 要到客戶服務處取的, 一張單就算過390元都只可以回贈一次, 十一月二十九日至十二月二日期間的單都可以在今天之內去換取

我打左去太古果間吉X島問, 佢話冇E 個 PROMOTION bor ~~

[ 本文章最後由 YML 於 08-12-2 17:18 編輯 ]

伯爵府

我在大埔那間吉x島知的, 我已換了三張呀!

原文章由 YML 於 08-12-2 17:10 發表

我打左去太古果間吉X島問, 佢話冇E 個 PROMOTION bor ~~

伯爵府

那些服務員說是為了推行環保, 今天是最後一天可以換的, 是希望客人不需他們送貨才設的

侯爵府

just call whampoa, no this promote too
原文章由 Bellemami 於 08-12-2 17:45 發表
那些服務員說是為了推行環保, 今天是最後一天可以換的, 是希望客人不需他們送貨才設的

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我剛過去的星期日中午去康怡吉豬島, 買了$5XX我和C6去排隊送貨, 排了一陣條龍又好長, 點知職員說電腦壞了, 她鼓勵我們自己拿回家送$30現金劵, 我們自行乘巴士回家, 4條厠紙, 5公斤米一包和三枝紅酒, 還有其它東西, 真捉蟲 我今天用這$30現金劵來買煎PAN, 好多售貨員都不清楚來源, 售貨員問我點來的, 另外一個又話超市才用得, 還有一個話要買一定數額才用得, 終於有一個出聲說是可用, 攪幾耐才用得

[ 本文章最後由 mickeyeva 於 08-12-2 18:05 編輯 ]

伯爵府

HI, MICKEYEVA, 記得我嗎? 好彩你換咗咋, 如果唔係d人一定以為我報流料呀

原文章由 mickeyeva 於 08-12-2 18:01 發表
我剛過去的星期日中午去康怡吉豬島, 買了$5XX我和C6去排隊送貨, 排了一陣條龍又好長, 點知職員說電腦壞了, 她鼓勵我們自己拿回家送$30現金劵, 我們自行乘巴士回家, 4條厠紙, 5公斤米一包和三枝紅酒, 還有其它東西, ...

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

今日去換仲可以嗎 ???

我有單呀

原文章由 Bellemami 於 08-12-2 16:54 發表
生日月, 開心過

子爵府

我都有單呀, 今日仲有無得換呀? 有無人知屯門個間又有無呢??

伯爵府

I bought $6xx on Sat 29 Nov in Taipo shop, but I don't know they have such promotion.

子爵府

有無人知仲可唔可以換呀

原文章由 雪文 於 08-12-3 09:49 發表
今日去換仲可以嗎 ???

我有單呀

伯爵府

要12月2日前換的, 今天已不可換了, 她們不會主動跟你說有這個PROMOTION的, 只會在你想送貨時, 才會跟你說有這個PROMOTION的, 我想她們不想人人都去換呀!

原文章由 heihei媽 於 08-12-3 16:38 發表
有無人知仲可唔可以換呀

子爵府

原文章由 Bellemami 於 08-12-3 20:31 發表
要12月2日前換的, 今天已不可換了, 她們不會主動跟你說有這個PROMOTION的, 只會在你想送貨時, 才會跟你說有這個PROMOTION的, 我想她們不想人人都去換呀!

...

那我咪蝕..昨天買了$1600...野.c6有"楂"車.
咪唔使送貨囉.........

首頁

尾頁

跳至