自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題, 佢入伙擺酒,真係唔知送咩好, 做人情又唔知做幾多,因佢真係好有, 送禮又唔知送乜,佢又話乜都有,送擺設我又怕好貴,因我自己唔係有,唔去又唔得,又唔想只係帶把口去食,請各位提議比D意見我,不過真係唔好貴呀!我都係好緊架. tkx

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請飲啫, 咪做公價人情囉!!

水晶宮

擺設唔駛貴,靚靚地都OK架!至緊要襯到佢屋企囉!嗰時我老公送俾我嗰個音樂盒,陶瓷做既,小提琴加幾隻小天使咁,都只係三百蚊以內既貨仔黎...但連我嗰班好有錢既親戚都話靚囉(雖則佢地嫌我地窮,但呢次佢讚我音樂盒都睇得出係真心既)...所以都係心意黎啫.唔一定要貴既.

大宅

送水晶得唔得呀?? 只有你一個人出席定成家?? 朋友叫得你出席都唔在於錢銀啦!! 都係一番心意啫

複式洋房

原文章由 Melody_Che 於 08-12-3 10:06 發表
送水晶得唔得呀?? 只有你一個人出席定成家?? 朋友叫得你出席都唔在於錢銀啦!! 都係一番心意啫

我地成家四個去飲呀,水晶已有朋友話買啦,如送擺設係邊度又多又唔貴呢?

伯爵府

原文章由 happyhappy2006 於 08-12-3 11:30 發表

我地成家四個去飲呀,水晶已有朋友話買啦,如送擺設係邊度又多又唔貴呢?

送幅啱佢 style 的砌圖得唔得, 不過有排砌喎.

別墅

好媽媽勳章

送支靚酒囉, d有錢人 通常都喜歡紅酒, 就算佢唔飲, 都可以用來招呼朋友。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琉璃都係唔錯o既選擇. 又唔太貴.

翡翠宮

buy expensive fruit or wine ok la~

水晶宮

拎支靚D既香BUN或紅酒去
入夥酒時開左巨
BUN主盡歡
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

買細細個金飯碗, MEANING好, 又可愛...

伯爵府

好媽媽勳章

買個蛋糕+果籃/電子相架~~

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我同老公去親d 大富貴屋企都帶支酒去,
咁樣一定無屎。
不過要買支好d 既,
唔好係百佳攞支$89.90 呀!

[ 本文章最後由 麟媽媽 於 08-12-3 13:55 編輯 ]

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原文章由 happyhappy2006 於 08-12-3 09:57 發表
如題, 佢入伙擺酒,真係唔知送咩好, 做人情又唔知做幾多,因佢真係好有, 送禮又唔知送乜,佢又話乜都有,送擺設我又怕好貴,因我自己唔係有,唔去又唔得,又唔想只係帶把口去食,請各位提議比D意見我,不過真係唔好貴呀!我都 ...

送果藍+支紅酒!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

一係水晶杯
紅酒果籃無撞板
不過要過千, 四個人飲, 做人情點到要過千la

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

就紅酒啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

通常呢d場合我同老公都會買支靚酒,
主人家會好高興&開埋支酒一齊飲....好盡興

男爵府

紅酒+貴價生果~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

珍珠宮

好媽媽勳章

金舖有d足金擺件

都不錯(講緊現成一盒)
亦有幾佰元.一仟蚊內實有

首頁

尾頁

跳至