跳至

首頁

尾頁

子爵府

見到其他媽媽話依家迪迪尼好靚, 琴日膽粗粗自己一個人(因為daddy出trip, 婆婆同公公去旅行, 無王管)帶亮晶晶去迪迪尼玩, 真係好靚呀, 亮晶晶都話靚, 我地2點幾去到, 9點幾先返到屋企, 不過真係多左好多人呀, 我地平時去都無咁多人架

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 Pooh529 於 08-12-3 06:26 發表
見到其他媽媽話依家迪迪尼好靚, 琴日膽粗粗自己一個人(因為daddy出trip, 婆婆同公公去旅行, 無王管)帶亮晶晶去迪迪尼玩, 真係好靚呀, 亮晶晶都話靚, 我地2點幾去到, 9點幾先返到屋企, 不過真係多左好多人呀, 我地平 ...

有無相睇呀 D煙花真係好靚

公爵府

我兩次話去, 2次都打風
星期日本來話去海洋公園, 但天氣凍, 又唔去了
唔好仲好

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-3 10:11 發表
我兩次話去, 2次都打風
星期日本來話去海洋公園, 但天氣凍, 又唔去了
唔好仲好

mouth: mouth:
亮晶晶好番未???

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-3 10:14 發表

mouth: mouth:
亮晶晶好番未???

你QUOTE EC 問亮晶晶

王國長老

原文章由 小倩 於 08-12-3 10:39 發表

你QUOTE EC 問亮晶晶

費事比人話呃post,一次過嘛

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主,
你邊日去架?
我禮拜一都帶左囡囡去呀!
好好玩幾靚~
你有無帶佢同卡通人物影相呀?

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我今年去0左成二十幾三十次咁多,
去到有0的悶啦~~(我自己)
所以出年就唔續全年票啦~~
啊囡一定好失望~~

王國長老

原文章由 ankle 於 08-12-4 10:21 發表
我今年去0左成二十幾三十次咁多,去到有0的悶啦~~(我自己)
啊囡一定好失望~~

平均一個月3次!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-4 11:24 發表

平均一個月3次!

咪即係差不多個個星期都去

王國長老

原文章由 babycanny 於 08-12-4 11:45 發表

咪即係差不多個個星期都去

mouth: mouth: mouth:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 ankle 於 08-12-4 10:21 發表
我今年去0左成二十幾三十次咁多,
去到有0的悶啦~~(我自己)
啊囡一定好失望~~

哈哈, 去2X次就叫救命...
大少少睇VCD, 同一隻碟睇幾個月, 一日睇幾次, 仲一定要陪睇~ 你仲救命

公爵府

原文章由 小倩 於 08-12-4 20:21 發表

哈哈, 去2X次就叫救命...
大少少睇VCD, 同一隻碟睇幾個月, 一日睇幾次, 仲一定要陪睇~ 你仲救命

我全家都見識過啦
當年表姐仔要睇VCD, 唔比我們睇電視, 一日睇N次, 仲要一起唱歌, 拍手, 呵~我們全家做了3陪女郎

[ 本文章最後由 Cammy3007 於 08-12-5 10:32 編輯 ]

王國長老

原文章由 Cammy3007 於 08-12-5 09:51 發表

我全家都見識過啦
當年表姐仔要睇VCD, 唔比我們睇電視, 一日睇N次, 仲要一起唱歌, 拍手, 呵~我們全家做了3陪女

你好掛住朗仔咩

[ 本文章最後由 小倩 於 08-12-5 10:27 編輯 ]

子爵府

原文章由 小倩 於 08-12-5 10:24 發表

你好掛朗仔咩

你捉得好急喎

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-12-5 10:26 發表

你捉得好急喎

呢啲咪叫有口話人囉~

公爵府

原文章由 小倩 於 08-12-5 10:24 發表

你好掛住朗仔咩

都幾啦
他呀媽經常走堂

子爵府

多謝呀豬關心呀, 亮晶晶好番晒lu, 依家都肯食番野, 婆婆去旅行幾日我都唔敢湊得亮晶晶唔好, 因為婆婆臨行前千叮萬囑叫我唔好再冷親亮晶晶, 好在亮晶晶都乖乖, 我照cammy提供既湯水食療, 煲左川貝比亮晶晶飲, 真係好好多喎, 飲左湯之後亮晶晶西藥都唔使食, 真係多謝cammy

子爵府

paklok, 我係星期二去迪迪尼架, 今次唔知係唔係遲左去, d卡通人物要ready跳舞表演&花車巡遊, 入到去一個都見唔到, 只係見到平時同米奇&米妮影相個位變左聖誕老人, 亮晶晶都好失望成日話搵doanld, 行左幾次都見唔到, 好在我地o係城堡前見到doanld跳舞亮晶晶先開心返d

公爵府

原文章由 Pooh529 於 08-12-5 14:11 發表
多謝呀豬關心呀, 亮晶晶好番晒lu, 依家都肯食番野, 婆婆去旅行幾日我都唔敢湊得亮晶晶唔好, 因為婆婆臨行前千叮萬囑叫我唔好再冷親亮晶晶, 好在亮晶晶都乖乖, 我照cammy提供既湯水食療, 煲左川貝比亮晶晶飲, 真係好 ...

多咩謝吖 實際上我都冇幫到手
亮晶晶好返都要繼續KEEP住煲嘢比亮晶晶飲呀, 平時補身, 好過有病才去補救
今個星期我都繼續煲鱷魚肉湯 我自己的肺氣都唔好 又未到喘氣咁嚴重 好在我這三年勤力咗

首頁

尾頁

跳至