樓市動向

跳至

首頁

尾頁

男爵府

現在,bb 床 和我一間房, 如果bb再大d. 我間房放唔到網床
.就要把bb 獨立一間房 or 同工人一間房.

你地點睇?

別墅

大就3歲, 細就2歲因為有大仔陪, 不過我就一定會開房門. 因為可以聽到佢地有無叫我地啦.但我就無請工人, 你有工人不如早D比個工人同佢訓過夜啦, 自己無咁辛苦.
chingma

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你bb e+幾大呀???
我個仔e+ 21個月, 出世時張bb床放係大人床隔離, 但自從半歲起佢就唔肯瞓bb床, 要跟我地瞓... 就係咁我個位就比佢佔據咗 ~ 我同c6就被迫迫埋一邊~
我打算3歲前train 佢瞓番bb床 or 自己瞓一間房(可能出年會買樓)~
唔知到時會唔會遲得濟, 佢唔肯自己瞓~ mouth:

原文章由 kmmum 於 08-12-3 13:17 發表
現在,bb 床 和我一間房, 如果bb再大d. 我間房放唔到網床
.就要把bb 獨立一間房 or 同工人一間房.

你地點睇?
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

大宅

我在仔仔2YRS的時候, 轉了子母床, 既可同一間房但由不用同床, 而且方便照顧, 後來升小一時再睡獨立房, 不過晚晚都要起兩次床去看他, 怕他踢被.

原文章由 棉花糖媽媽 於 08-12-3 14:26 發表
你bb e+幾大呀???
我個仔e+ 21個月, 出世時張bb床放係大人床隔離, 但自從半歲起佢就唔肯瞓bb床, 要跟我地瞓... 就係咁我個位就比佢佔據咗 ~ 我同c6就被迫迫埋一邊~
我打算3歲前train 佢瞓番bb床 or 自己瞓一 ...

首頁

尾頁

跳至