跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

首先多謝各位honey呢兩日嘅問候, 有關是否 現時仲未知結果, 事緣11月26日去睇中醫, 中醫同我把脈時問我係唔係 , 我話唔知應該唔係, 佢話佢把到好似係, 仲問我m小姐今個月嚟咗未, 我答未不過都差不多喇!於是佢叫我小心啲等多一星期, 如果m小姐仲唔嚟就要check下, 於是同豬豬傾開電話講咗比佢聽, 豬豬真係好有心 佢問住我嘅情況, 當豬豬出post問我時, 各位亦msn問我, thanks! 我唔同大家講唔係怕小器, 主要係我怕令大家開心幾日之後又再令大家失望, 到下次我再叫糊時冇人理我咋 , anyway 多謝各位honey嘅問候 , 當有結果(不論好與壞)我一定會同大家講, 如果係炸糊希望大家唔好介意

子爵府

傻瓜~~開心/唔開心,喺07/04嘅FAMILY度,大家都想知,唔會有任何人介意OR怕煩,總之有任何消息,請向任何一位成員報告或公佈啦~ 放鬆心情~~~

原文章由 babycanny 於 08-12-2 18:16 發表
首先多謝各位honey呢兩日嘅問候, 有關是否 現時仲未知結果, 事緣11月26日去睇中醫, 中醫同我把脈時問我係唔係 , 我話唔知應該唔係, 佢話佢把到好似係, 仲問我m小姐今個月嚟咗未, 我答 ...

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 EMILYYWN 於 08-12-3 13:31 發表
傻瓜~~開心/唔開心,喺07/04嘅FAMILY度,大家都想知,唔會有任何人介意OR怕煩,總之有任何消息,請向任何一位成員報告或公佈啦~ 放鬆心情~~~

...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我哋係八卦EE, 聽候佳音

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小倩 於 08-12-3 13:42 發表
我哋係八卦EE, 聽候佳音

唔好期望咁高呀!

[ 本文章最後由 babycanny 於 08-12-3 13:54 編輯 ]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-3 13:45 發表

唔好望咁高呀!

對你啲中文水平... 真係唔敢期望咁高 mouth:mouth:

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小倩 於 08-12-3 13:49 發表

對你啲中文水平... 真係唔敢期望咁高 mouth:mouth:

公爵府

原文章由 小倩 於 08-12-3 13:49 發表

公爵府

中醫D嘢,有時真的好鬼準的,上次叫我唔好食羊肉,就仲蕉了
你唔去買棒棒驗吓

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-3 13:55 發表
中醫D嘢,有時真的好鬼準的,上次叫我唔好食羊肉,就仲蕉了
你唔去買棒棒驗吓

都係過咗3日啫, 想再等下先

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-3 14:05 發表

都係過咗3日啫, 想再等下先

我嗰時都係~ 好忍得架! (其實係怕失望)
初傻家心想事成!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 kerkermui 於 08-12-3 14:09 發表

我嗰時都係~ 好忍得架! (其實係怕失望)
傻家心想事成!

公爵府

我有晴晴那時仲勁,親戚唔來2個月都費時理 唔想接受現實 驗完仲 tim

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-3 14:24 發表
我有晴晴那時仲勁,親戚唔來2個月都費時理 唔想接受現實 驗完仲 tim

點解唔想接受現實?

王國長老

原文章由 babycanny 於 08-12-3 14:41 發表

點解唔想接受現實?

佢講過唔想要BB

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-3 13:16 發表
首先多謝各位honey呢兩日嘅問候, 有關是否 現時仲未知結果, 事緣11月26日去睇中醫, 中醫同我把脈時問我係唔係 , 我話唔知應該唔係, 佢話佢把到好似係, 仲問我m小姐今個月嚟咗未, 我答 ...

你唔怪我爆咗出黎就得嘞
睇緣份啦

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-3 15:03 發表

你唔怪我爆咗出黎就得嘞
睇緣份啦

多謝你關心就真啦!

男爵府

靜候佳音

子爵府

嘩!真係好事一浪接一浪喎.我剛剛又宣告失敗 希望你得啦

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-12-3 16:04 發表
嘩!真係好事一浪接一浪喎.我剛剛又宣告失敗 希望你得啦

放鬆D

首頁
12345...7

尾頁

跳至