自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想買張被俾個6歲囡, 上年新買俾佢既70%down 俾佢日踢夜踢踢到d down鬆晒, 成日週圍飄, 頂唔順, (我自己嗰張同一牌子訓左幾年都無羽毛走出嚟仲鬼咁暖, 俾佢激c)

今次想買張又輕又暖既, 大家有咩好提議??? 我見永安有以上幾隻被買.....

or 邊隻牌子好???

Thanks.

男爵府

好似話有隻叫牛奶被既幾好用,夠暖又舒服喎,我都係聽人講,但我個fd真係好hard sell呢隻被,次次有特價都會買。

子爵府

我啱啱買左一張100% wool 既羊毛被

原文章由 meowross 於 08-12-3 15:00 發表
想買張被俾個6歲囡, 上年新買俾佢既70%down 俾佢日踢夜踢踢到d down鬆晒, 成日週圍飄, 頂唔順, (我自己嗰張同一牌子訓左幾年都無羽毛走出嚟仲鬼咁暖, 俾佢激c)

今次想買張又輕又暖既, 大家有咩好提議??? 我見永安 ...

子爵府

我一家都係用100%wool既羊毛被

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

羊毛被

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

羊絨被呢 ? 我見Jusco casaxxx只賣 $299.-, 好沖動又想買呀. 有無人用過呀 ??

原文章由 小肥肥媽媽 於 08-12-3 16:17 發表
羊毛被
生日月, 開心過

子爵府

我昨日都有睇過呀, 不過佢話得50% wool 加其它唔記咩野, 所以我無買呀.

我買左佢地個張100% 澳洲wool 都係加多小小, 但肯定暖啲同埋我見好多亞太都係選這一張唔選羊x 個張喎.

原文章由 雪文 於 08-12-3 16:22 發表
羊絨被呢 ? 我見Jusco casaxxx只賣 $299.-, 好沖動又想買呀. 有無人用過呀 ??

大宅

畀面勳章

我買咗大豆被,個sales話够暖喎

珍珠宮

畀面勳章

我都買左一張用,好暖,一個字good

子爵府

請問係邊到買,幾錢?thanks~

原文章由 heihei媽 於 08-12-3 15:43 發表
我啱啱買左一張100% wool 既羊毛被

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前sogo大減價都有去睇被. 問過casaxxx d sales, 佢話怕凍既大豆被唔夠暖, 羽絨會暖d喎.
Latte, 又名臭TE或臭喵

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

羊絨,好舒服、夠暖,抵買。

子爵府

我都買左張羊絨 好暖 !

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔該各位.

heiheima, 咁你呢張幾錢呀 ?

原文章由 heihei媽 於 08-12-3 16:41 發表
我昨日都有睇過呀, 不過佢話得50% wool 加其它唔記咩野, 所以我無買呀.

我買左佢地個張100% 澳洲wool 都係加多小小, 但肯定暖啲同埋我見好多亞太都係選這一張唔選羊x 個張喎.

...
生日月, 開心過

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 雪文 於 08-12-4 09:29 發表
唔該各位.

果款$299我去到巳無晒!
我都想知佢果張幾$$$

子爵府

我個張由13xx 減至43x呀 咁我用aeon 咭簽, 仲有9折, 即是大概係39x 一張囉我而家, 不過係單人, 如果雙人,我見到係53x

原文章由 雪文 於 08-12-4 09:29 發表
唔該各位.

[ 本文章最後由 heihei媽 於 08-12-4 14:38 編輯 ]

子爵府

係吉之島呀

原文章由 豆丁 於 08-12-3 22:56 發表
請問係邊到買,幾錢?thanks~

男爵府

Thanks 各位媽媽, 最後我買左張c 記羊絨吖, sat晚最凍嗰日用, 個囡話, 好暖好舒服, 訓得好甜喎

原文章由 heihei媽 於 08-12-4 14:36 發表
係吉之島呀

大宅

ok 好柔軟.
ありがとう!!!

男爵府

向來用羽絨被,但依家多左個b,驚d絨毛會比佢吸埋。
除羽絨/羊絨/x羽絨之外,仲有咩夠暖?

首頁

尾頁

跳至