論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

個印印剛做時個頭都金金地,個agent仲當住我面前話佢,染番黑....佢笑笑口...
跟住做落左,就染下金d,又再金d,見我無話佢,宜家仲金,仲要有條好長的尾....其實我都由佢....點知有幾次出街,見親d親戚朋友,個個都話乜你俾個工人染到個頭咁gar...成個wet妹咁....家下做工人呀,搞咩呀佢等等....
俾佢地講兩講,我都發覺好鬼金,雖然佢有佢的自由,但話晒都叫返工,俾著我以前做嘢,公司都有order唔俾染到鬼5馬6啦,如果我開聲話佢,點同佢講好呢?

大宅

原文章由 babylily 於 08-12-3 18:31 發表
個印印剛做時個頭都金金地,個agent仲當住我面前話佢,染番黑....佢笑笑口...
跟住做落左,就染下金d,又再金d,見我無話佢,宜家仲金,仲要有條好長的尾....其實我都由佢....點知有幾次出街,見親d親戚朋友,個個都話乜你俾 ...

以前的印印工人同你呢個一樣,又係鍾意呢種髮型,上面短﹙好似男仔頭﹚,後面留條長長,開始時,佢先剪咗型,無話佢,跟住就開始慢慢染色,叫過佢放假整返,佢唔理,解釋:
1.無錢
2.唔記得
3.唔知你講咩
4.唔得閒等
終於有一次,放假回來仍然無整頭,咁啱星期一我唔需要返工,我叫佢放假,整返個頭至返來。咁至ok。

不過個工人,想試的底線很多,最終返咗印尼﹙受聘約一年左右﹚。

珍珠宮

做左咁耐先講, 佢又知你冇乜所謂, 真係睬你都傻了~

一開始day 1, 就立刻拖佢去髮型屋整返黑啦! 等佢知你有幾power嘛~ 衣家....

別墅

請問這樣做是否我們給錢

原文章由 Siuchoi 於 08-12-4 12:41 發表
做左咁耐先講, 佢又知你冇乜所謂, 真係睬你都傻了~

一開始day 1, 就立刻拖佢去髮型屋整返黑啦! 等佢知你有幾power嘛~ 衣家....

別墅

我工人之前有買回來想自己找我中點幫她染髮,後來中點同我講可以嗎? 我立即覆不可以.她買回來的顏色是金色.我當然很生氣,問她來我家做家務不是來裝品,要給誰看,日後帶bb上學,學校怎看我家.有時要 她,她才不放縱.對她溫柔些她又來.我都很累.

珍珠宮

原文章由 TwinsMumMum 於 08-12-4 12:54 發表
請問這樣做是否我們給錢

我會我比, 等佢知我要達到目的, 係唔會同佢計嗰少少$.

首頁

尾頁

跳至