嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我剛開刀生了孖B 20日,但個肚仲好似有o佐3個月禁大, 點算? 我生時肚圍44吋, 有冇媽咪可分享?

民房

試下用肚cool, 一個星期內包收左個肚腩,幾好架,可以一試。

複式洋房

原文章由 5941 於 08-12-3 22:40 發表
我剛開刀生了孖B 20日,但個肚仲好似有o佐3個月禁大, 點算? 我生時肚圍44吋, 有冇媽咪可分享?

用住肚Cool先等個肚收番D先,我3月生完,由180>>>115,靠運動同控制飲食.

男爵府

原文章由 HAPPYHAPPYTWINS 於 08-12-3 23:33 發表

用住肚Cool先等個肚收番D先,我3月生完,由180>>>115,靠運動同控制飲食.

我都係3月生完孖b, 出世前152 >>> 出世後138 >>> 而家123, 唔知點減

大宅

我4月時生完孖, 依家仲瘦過未有b個時 (生時160+lb, 依家114lb, 未有b時120lb), 其實唔洗咁憺心減磅同收身, 因為要照顧對孖已經係最有效既收身方法, 如果加埋餵人奶更加無問題, 一定fit過之前

大宅

Thank you, 肚cool是否內衣舖減肥種?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

我就唔駛兩個月已經減晒磅,得102磅,仲要瘦過未有孖B之前!!湊孖B"地肉減肥修身法"真係好堅...好耐都冇試過連續瞓3個鐘,唔瘦都唔得呀!!
~錫晒您喔~

複式洋房

肚cool是否像一幅過的橡筋,包住個肚和腰? 我有朋友比一個我,是否我個肚太大,cool唔到,還是要強行地cool呢?

大宅

應該有分呎碼架喎,不過係要束得緊少少先有用架。
我生大仔時用過一條幾好架,分三個部份貼,醫生都話好,仲問我係邊度買,百幾蚊又唔貴。

原文章由 ming_n_mars 於 08-12-18 21:23 發表
肚cool是否像一幅過的橡筋,包住個肚和腰? 我有朋友比一個我,是否我個肚太大,cool唔到,還是要強行地cool呢?

大宅

同意 ! 湊孖B已經係好好嘅减肥方法 ! 家吓距地十個月大先叫有覺好瞓...之前幾耐未連續瞓三個鍾呀 ~~

禁止訪問

回覆 2# yotal 的文章

別墅

你地都好FIT WOR,我仲有個半月先生,個肚45.5吋la

別墅

你條肚cool 係邊度買嫁?可唔可以pm 我, thx

原帖由 yotal 於 08-12-19 12:27 發表
應該有分呎碼架喎,不過係要束得緊少少先有用架。
我生大仔時用過一條幾好架,分三個部份貼,醫生都話好,仲問我係邊度買,百幾蚊又唔貴。

大宅

poor, 你係全職mama?? 如果要返工唔知點頂...

原帖由 Twinboys08 於 08-12-22 16:30 發表
同意 ! 湊孖B已經係好好嘅减肥方法 ! 家吓距地十個月大先叫有覺好瞓...之前幾耐未連續瞓三個鍾呀 ~~

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問下咁你地依家個肚 (肚腩)仲會唔會好大咁架?? 我既磅數雖然回落到同未生之前差不多, 但個肚d肚皮就好鬆...d皮好似dum落黎咁~~ 有無辦法解救??? (我諗用肚cool都唔得)

原帖由 JCarCar 於 08-12-5 20:28 發表
我就唔駛兩個月已經減晒磅,得102磅,仲要瘦過未有孖B之前!!湊孖B"地肉減肥修身法"真係好堅...好耐都冇試過連續瞓3個鐘,唔瘦都唔得呀!!

複式洋房

用肚cool, 同埋湊孖b好辛苦, 會自動瘦.

首頁

尾頁

跳至