跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有無bb係6月15日出世?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 siupoponicam 於 08-12-3 22:53 發表
有無bb係6月15日出世?

點解無bb係6月15日出世o架?想搵同年同月同日出世的bb真係好難呀!!!

大宅

hihi,我bb係6月15日出世架..

伯爵府

我個b都係6月15架

大宅

好媽媽勳章

hi, 我終於幫阿妹搵到同年月日出世的bb啦啦!你o地好呀!你們係邊間醫院出世?我bb係廣華.

別墅

我囡囡都係!

個日子係佢自己揀既,係我比佢自己選擇既第一個決定!

(我囡囡係仁安出世。)

大宅

好媽媽勳章

你們christmas 同bb去了邊到玩?我要返工,阿妹無得去街

大宅

你地好呀, 我個囡都係6月15日佢係威爾斯出世架 , 比預產期早左2wk, dad鍚到佢燶, 因為係父親節最好既禮物喎.

大宅

我個女都係6/15,37周4日就出世,父親節,老豆又係錫到燶
肥遊是快樂和互愛
肥遊是友善和氣
肥遊是美麗
個肥臉似紅霞
肥遊像鮮花的笑

別墅

我個囡係比預產期早兩日,不過6月11號食左次「炸糊」,因為係私家醫院,「炸糊」冇package,樣樣都要散計,無端端兩日一夜花左成五千蚊!!

佢爸爸都係鍚到佢燶,不過就算佢唔係父親節出世,都會咁鍚佢架啦,你地唔講,我都唔記得佢係父親節出世lu.....

別墅

原文章由 siupoponicam 於 08-12-28 18:09 發表
你們christmas 同bb去了邊到玩?我要返工,阿妹無得去街

我都係在職媽媽呀,好辛苦,聖誕雖然唔駛返工,但係就一早捱到病左,假期冇人幫湊女,要戴住口罩湊,又唔敢食會眼瞓D藥...真係得閒死唔得閒病 

我個囡平日都好少去街街,都係去下公園同婆婆屋企,聖誕人多,就更加唔會....

大宅

好媽媽勳章

我個預產期係20/6, 但我老公一早預感個女係父親節出世,點知13/6見紅,以為生得,不過係流,14/6出院, 15/6先生,佢不知幾開心.

大宅

好媽媽勳章

hello, 你們同bb最近點呀?要小心身體,好多人已經病了, 我都唔敢同bb出街

複式洋房

Hi all.

My BB is born on 15th June in Singapore.

We are now in HK. Anyone stays near Lam Tin?

大宅

我個b都係6月15出世gar...From Baptist. We live at Ma On Shan.

I suggest to celebrate BB's 1st birthday together. What do you think?

複式洋房

ha ha. that would be fun. maybe we can start with having playgroup first!

大宅

好媽媽勳章

sure, we can have a birthday party together.

I live in Wong Tai Sin.
Have u join th gathering on 19/4/2009?

複式洋房

where is the gathering??? i didnn't know there is one...

wong tai sin is quite near my place (lam tin)
Angela - Mummy's Angel

大宅

I live in Ma On Shan. May be we can take it at Kln Tong and have a discussion on the KG that day.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 MAMAMEEE 於 09-4-7 21:32 發表
I live in Ma On Shan. May be we can take it at Kln Tong and have a discussion on the KG that day.

sorry! what is the meaning of KG?

首頁

尾頁

跳至