自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睡覺開住婆婆話怕吾安全wow 但仔仔訓覺吾被~佢又自己1個訓~開暖臚又乾燥 有冇用開既mami可以分享下好吾好用ka?

thx~

珍珠宮

我就覺得唔好喇

比佢著睡袋得唔得 ?

大宅

睛靈勳章

我自己有用開,但係就吾敢比小朋友用,因為驚佢懶尿,整濕左,咁米會觸電 (我諗架咋),有時d野好難講,始終係電黎架馬 !

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個妹細個時用過
半夜燒到燶咗
佢聞到有異味醒咗
張電毯燒咗個塞!
好彩佢醒瞓咋!
如果唔係佢變燒豬

都係唔好畀小朋友用好

珍珠宮

仲有, 訓覺既房最好連電器都唔好有, 係咪話會影響腦部?

我唸電氈咁近個身仲唔好 ..

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我覺得好好用,去年買咗就凍足一個月,好暖好舒服,唔會半夜覺得涷,又唔使一定要用好厚既被,小朋友踢被都唔使驚.

不過,我一定會買澳洲或紐西蘭出品的

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

同意, 唔好貪平, 有幾個溫度選擇的較好, 我會臨前預先開左張電氈,暖好個被兜, 息左佢先, 安心 d

原文章由 bighug 於 08-12-4 00:08 發表
我覺得好好用,去年買咗就凍足一個月,好暖好舒服,唔會半夜覺得涷,又唔使一定要用好厚既被,小朋友踢被都唔使驚.

不過,我一定會買澳洲或紐西蘭出品的 ...

別墅

用左3年, 我覺得好用架, 但就買單人, 打橫係雙人床用, 好夠暖
之後再買多張比大仔, 佢係完全唔蓋被既人, 所以好凍時, 用埋被袋都好寒,

唔好買太平果d, 同埋唔好開太大度數, 應該ok

原文章由 bplus 於 08-12-4 12:57 AM 發表
同意, 唔好貪平, 有幾個溫度選擇的較好, 我會臨前預先開左張電氈,暖好個被兜, 息左佢先, 安心 d

首頁

尾頁

跳至