跳至

首頁

尾頁

別墅

您地有無個肚則邊有拉扯的痛?前晚我半夜去洗手間.好痛好痛!係向右邊肚則....而家行都有少少痛...

別墅

回覆 #1 可愛小寶貝 的文章

你係唔係起身果時抽到呀??? 起身唔好敢急, 要慢慢來, 側身起同唔好敢大力伸懶腰, 大力過頭隻腳就好想抽筋, 總言之凡事都要慢慢來...

別墅

話時話我可能真係起身太急..我每晚都要起身去洗手間..最重要係我昨日唔開心喊過..唔知關唔關事抽到個肚呢?因為我都喊得幾勁..
因為突然覺得自己一個人同baby..好似好慘無人理...突然就勁喊左出黎..之後就開始肚則邊痛啦...拉扯的感覺咯....同埋我都有時會伸懶腰架....以後要就住就住先得....但我昨日喊完後個人情緒舒服左好多...

原文章由 ROSEC 於 08-12-4 09:15 發表
你係唔係起身果時抽到呀??? 起身唔好敢急, 要慢慢來, 側身起同唔好敢大力伸懶腰, 大力過頭隻腳就好想抽筋, 總言之凡事都要慢慢來...

大宅

我間唔中都有痛, 不過通常係單邊, 好少兩邊一齊痛.

之前有一輪試過盤骨位痛, 痛到起唔到身唔郁得, 好彩而家無lu... (touchwood...)

大宅

我今日突然右腰好痛, 痛到唔郁得. 我覺得係入面痛, 唔係d筋痛... 有d驚呀..

可愛小寶貝, 你係咪都係咁痛? 我下星期見醫生, 打算問下佢...

原文章由 可愛小寶貝 於 08-12-4 08:56 發表
您地有無個肚則邊有拉扯的痛?前晚我半夜去洗手間.好痛好痛!係向右邊肚則....而家行都有少少痛...

洋房

原文章由 vivienne019 於 08-12-7 18:42 發表
我今日突然右腰好痛, 痛到唔郁得. 我覺得係入面痛, 唔係d筋痛... 有d驚呀..

可愛小寶貝, 你係咪都係咁痛? 我下星期見醫生, 打算問下佢...

我都有呀~ 但健康院d姑娘就話係扯住d靭帶所以痛喎,不過我星期四睇c+會再問醫生一次,睇下係咪真﹗

別墅

昨晚我開始痛到企又痛,瞓個時轉身又痛,行又痛...
我岩岩打去問醫生,但個護娘話係正常..佢話係靱帶拉扯同個BB大係有時有D人係咁痛...我好驚...因為昨晚BB少郁左...但今朝都有郁...好返少少無咁痛...我真係好驚呀!痛唔緊要...我係驚佢有事咋..佢而家郁都好少少,但有咩方法呢?真係好鬼死痛架..企都企唔直架個人...

原文章由 vivienne019 於 08-12-7 18:42 發表

別墅

仲要我係有時小便都痛!好似谷住谷住咁樣的感覺!好驚架~我打去問我家姐佢又無試過喎..所以想打去問醫生..但係個護士答左我...都揾唔到醫生直接對話!

別墅

我本來諗住唔睇醫生...但我老公話點都要睇,一千幾百唔慳得..我就緊係想慳啦...平時買件大肚衫都諗下想等佢特價先(您知D大肚衫幾貴架啦!),其實問左姑娘話正常亞B而家又郁我都無咁担心..但老公話要睇...唯有去睇睇....問完醫生再話您地知個結果同有咩解決方法!我睇書就話用熱毛巾夫下會好少少..

[ 本文章最後由 可愛小寶貝 於 08-12-9 10:39 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至