自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

政府高官成日話決定係集體負責,咁佢地係咪會集體辭職 :;pppp: :;pppp:

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

係呀.... 叫佢地公佈開會名單, 全部一齊落台....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好諗咁多啦, 我地都不妨集體打劫銀行. 而家興集體, 實無C.

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幾時 ,記得係bk通知大家一齊集體行動呀 ,

原文章由 kc_01k 於 08-12-4 11:30 發表
唔好諗咁多啦, 我地都不妨集體打劫銀行. 而家興集體, 實無C.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

炒Q晒佢地啦!!!!!!!!!!!!!!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我地係比錢出糧的老闆, 點解唔炒得佢地呀!!!!!!

男爵府

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

推卸責任!!

子爵府

好媽媽勳章

集體抗議呢班低低能官員,要佢地集體下台,等佢地集體回憶下呢件事
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

首頁

尾頁

跳至