夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

老公有婚外情已有幾年,雖然已離婚,
但自己仍然愛他,間中有見面,聯絡.
雖然已事實,但自己放不開,家人不知,
每日痛苦渡過.
如你係我條路會點行?
當初你地點樣走出困局?用了多少時間?
點樣同家人講?
有過來人或社工可幫我嗎?

男爵府

你放不下,是因為你腦海仍然想起他.
見社工,不如做義工. 將自己既精神時間,去幫助有需要既人.
到時,你會發現, 前夫只不過是生命中的一個過客.

原文章由 honda1883 於 08-12-3 23:24 發表
雖然已事實,但自己放不開,家人不知,1@
每日痛苦渡過.
如你係我條路會點行?
點樣同家人講?
有過來人或社工可幫 ...

伯爵府

緣份到此為止,始終都要分離,有一生到老,有的短暫便告結束,任向事物都有個有效曰期,過了就過了,結果都是一樣,反過來想想,有些夫婦白頭偕老, 終有一個先去世,那更不捨得,相比之下更為痛苦;我所說的是要調整自己心態,想得越苦便會越痛苦,有些事情是不可抗力的,只能接受, 接受了就無意見了, 我們來到這個世界, 要懂得所有你認為屬於自己的東西,諸如車,樓, 手飾, 金錢一切一切包括自己身軀,都是唯我所用非我所有, 是后也不是放下.
Kmmu說得對有時間做些義務工作助人為快樂之本是金錢買不到的.

大宅

Have you thought about, to start a new rrelation?
A new life could help to forget the old one...

複式洋房

最主要係你自己要識得諗, 既然巳經分開左, 點解要自己停留在原位, 試下接觸多的事物, 例如做義工真係唔錯既, 逢假日就同一堆人去幫的有需要既人, 見到人地開心自己心情都係好d, 同埋成班人一齊又可以改變自己既情緒, 另外就係唔駛自己有咁多時間胡思亂想, 又或者約的朋友返學學下野, 唔一定進修, 學下整餅果的手藝課程都好.
你都放下左, 自己先可以企番起身

大宅

Have a look. It may help.

http://mypaper.pchome.com.tw/news/chiuhsien

大宅

好媽媽勳章

原文章由 honda1883 於 08-12-3 23:24 發表
每日痛苦渡過.
如你係我條路會點行?
點樣同家人講?

点解唔比屋企人知你離婚?
錯不在你, 直接面對喇, 成日都停留系過去, 你o甘收埋自己, 只會唸埋一邊, 我當初離婚都好痛苦, 一時間適應唔到一個人, 又放唔低前夫, 將所有痛苦都留給自己, 唔想屋企人,朋友知...但原來o甘做只會令自己仲辛苦, 其實屋企人同朋友都好關心我, 而且如果你唔同佢地講, 佢地會仲難過丫..

你嘗試放開d,唔好將個男人睇到o甘大, 依個世界冇話冇左邊個唔得, 你今日仲未放低佢, 只系你未搵到另一種寄託, 唔洗o甘執著咖!

別墅

你一定要同你家人講ar...
佢地係你的親人唔洗擔心佢地會點....
錯的不是你...你屋企人一定會支持你...
相信有你屋企人的支持...你會無咁大壓力ka...
neve give up....

大宅

你們之間有冇小朋友連繫住?

男爵府

多謝大家真心的關心,人都覺得舒服多.
我而家已嘗試放開,有機會會同家人講.
我無做事很久,又沒有朋友,你們可會做我的朋友嗎?

大宅

係呀,你同屋企人講啦,佢係你既親人,一定會支持你架....

我有個朋友離左婚,初頭唔敢同屋企人講,自己一個人係出面住左成年,之後終於同左屋企人講,佢屋企人一D都無介意,仲好支持同照顧佢~~

大宅

每日痛苦渡過.
如你係我條路會點行?
點樣同家人講?

maybe i can give you advice.

my case: knew my ex-c6 for 8 years, married for 1 year. i found he had another woman, i couldn't accept, we divorced later.

i still loved him at that time but I couldn't accept it. i avoided seeing him, didn't call him, change phone no, didn't tell me new address though some email contact. I felt devastated but i controlled myself 'cos i think he's not a good husband for me.

it's been over 5 years. i still can't forget him but i can't see him any more. i remarried 2 years ago and feel happy.

if you think you can't be with c6, why don't you forget him and not see him? for children? I don't have children so it's easier for me not to see him since after.

you can pm me. maybe i can help you.

大宅

原文章由 honda1883 於 08-12-4 20:44 發表

many bk sisters can talk to you 'cos many have this experience.

i think you can tell your family.

i also didn't want to tell them before. later, when they knew, they supported me a lot, which i can't imagine 'cos i didn't have good communication with my family.

your parents must support you no matter what problems you have. that's what i felt at that time.

大宅

原文章由 honda1883 於 08-12-4 20:44 發表

you can pm me when you need to talk to friends.

remember, you and your health is the most important. a man is not special. after you forget him, you can meet other men. i also met my present c6. he's not perfect but he treated me well. we now try to have children though not successful now.

首頁

尾頁

跳至