影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

新舖迎聖誕呀,記得拎火雞,聖誕樹,大餐入來呀.仲有紅酒,白酒呀~~~
<br><br>

侯爵府

亞妹第1個返黎.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咁我第二個啦!

男爵府

醒目開學勳章

tea姐,好快手喎

男爵府

早晨喇 !

琥珀宮

早晨呀!

路人,今朝咁早既?

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 小路 於 08-12-4 07:57 發表
早晨呀!

路人,今朝咁早既?

大家早晨,一早飲杯薑茶即刻放屁......... 電視話而家17度明天會趺到12度喎.

所有小朋友都要穿衣呀.
<br><br>

琥珀宮

係呀,好似話今日中午都仲熱,但夜晚開始凍架啦!我而家都著左好少衫咋!夜晚去完亞女度可能會好凍!
原文章由 chinatea 於 08-12-4 08:34 發表

大家早晨,一早飲杯薑茶即刻放屁......... 電視話而家17度明天會趺到12度喎.

所有小朋友都要穿衣呀.

大宅

小路,
早晨!
C火!我仲以為今日會好暖,我今日著左件短袖衫添!
原文章由 小路 於 08-12-4 09:15 發表
係呀,好似話今日中午都仲熱,但夜晚開始凍架啦!我而家都著左好少衫咋!夜晚去完亞女度可能會好凍!

琥珀宮

今日係好暖,但夜晚應該凍!
原文章由 ESW 於 08-12-4 11:03 發表
小路,
早晨!
C火!我仲以為今日會好暖,我今日著左件短袖衫添!

侯爵府

E.....等我拎隻火雞黎先

水晶宮

原文章由 小路 於 08-12-4 09:15 發表

而家天陰陰呀....neway唱k7折呀.....如果唱早k都係計人頭,我問過如果一個人都係計人頭收費咋30幾蚊咋....EEEE我一個都可以去學唱新歌.
<br><br>

水晶宮

等我出手....回禮返個火雞頭比你.
原文章由 wing_so 於 08-12-4 14:39 發表
E.....等我拎隻火雞黎先
<br><br>

侯爵府

原文章由 chinatea 於 08-12-4 14:46 發表

而家天陰陰呀....neway唱k7折呀.....如果唱早k都係計人頭,我問過如果一個人都係計人頭收費咋30幾蚊咋....EEEE我一個都可以去學唱新歌.

哈哈....有機會我都可以黎陪唱

男爵府

好熱好焗呀!
小路,八妹日日準時7點半就醒,我想瞓多陣都唔得架!
T T,咁好慶致一個人唱K!

男爵府

hihi, 定期都有來看你們的topic架,尤其Tea姐的靈異事件!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

恭喜tea姐新鋪開張!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

大廚勳章

我都黎左喇

琥珀宮

我都返黎啦!

琥珀宮

好啦喎!係咪咁大整蠱呀?!次次我上到黎都無人!邊個玩野先!:;pppp: :;pppp:

首頁

尾頁

跳至