跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可唔可以俾d意見, 我怕選錯學校....

複式洋房

我都想知因為我都報咗"保良局友愛幼兒園"呀?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ywca的老師好,但校長就................NO.,只想出杰出學生
老帥想付出額外時間教導學生,校長都反對

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

保良局,我自己覺得好,多活動(例如畫畫比賽,唱歌比賽,會比機會每個小朋友去試,唔會因為無咁出色而唔比機會小朋友試,(剛才講那間就會有咁情況,唔比無咁出色小朋友去試).我個仔讀保良局讀得非常開心,日日都好想返學,好似前個排保良局130周年紀念,學校搞畫油畫義賣籌款,我個仔畫野不嬲唔得,我話個仔唔得架喎,不過學校都叫我比個仔試下去畫,最後去到義賣,比佢地總監睇中買左,話佢畫得好好,所以我覺得呢間學校好肯比機會小朋友,不過最大問題係佢環景比較細,同埋接放學時,因為有一楝大樹係度阻住,一接放,門口又好迫,個個爭位坐比小朋友換鞋!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

竟然?! 咁老師咪好大壓力?

原文章由 hoho0728 於 08-12-5 12:47 發表
ywca的老師好,但校長就................NO.,只想出杰出學生
老帥想付出額外時間教導學生,校長都反對

複式洋房

原文章由 hoho0728 於 08-12-5 12:56 發表
保良局,我自己覺得好,多活動(例如畫畫比賽,唱歌比賽,會比機會每個小朋友去試,唔會因為無咁出色而唔比機會小朋友試,(剛才講那間就會有咁情況,唔比無咁出色小朋友去試).我個仔讀保良局讀得非常開心,日日都好想返學,好 ...

請問你係唔係講緊"友愛"果間呀?

首頁

尾頁

跳至