自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

我最近甩頭髮甩得好多,所以買左幾隻洗頭水用,分別係:
1) 霸王 同 2) 美國箭牌

- 我聽好多人係網上介紹霸王,所以試用固髮個隻,用左一個月,頭髮係滑左, 但頭髮照甩,
- 美國箭牌係聽BK媽咪介紹,我依家用緊,用左差唔多幾個月。洗完頭浴缸真係少左頭髮,我老婆都話厚左。

侯爵府

畀面勳章

Thank you for sharing...

By the way, How much and where I can buy?

民房

Thank you for sharing...
By the way, How much and where I can buy?

Watson's / CitySuper / WingOn. $88 only

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 魔鬼天使 於 08-11-29 02:01 發表

$88 1支??
一set幾錢呀??

http://www.manentail.com.hk/press_20080619/

伯爵府

好媽媽勳章

2) 美國箭牌, 即係邊隻 ??

原文章由 Steve.KingLi 於 08-11-28 23:36 發表
1) 霸王 同

- 我聽好多人係網上介紹霸王,所以試用固髮個隻,用左一個月,頭髮係滑左, 但頭髮照甩,
- 美國箭牌係聽BK媽咪介紹,我依家用緊,用左差唔多幾個 ...

超級版主

超級版主

係bk賣左廣告果隻law

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 PANCO 於 08-11-29 10:43 發表
2) 美國箭牌, 即係邊隻 ??

咪係頭頂啦,
係bk賣左廣告好耐啦,咁都睇唔到?
BK會員買仲有野送又平D低D!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1440655&extra=page%3D1

侯爵府

醒目開學勳章

我老公用緊 希望真係得啦

伯爵府

好媽媽勳章

噢唔該晒, 我好少留意佢地d廣告....

原文章由 MM2005 於 08-11-29 11:25 發表

咪係頭頂啦,
係bk賣左廣告好耐啦,咁都睇唔到?
BK會員買仲有野送又平D低D!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1440655&extra=page%3D1

男爵府

回覆 #4 魔鬼天使 的文章

尖沙咀龍x賣七十幾咋

大宅

原文章由 Steve.KingLi 於 08-11-28 23:36 發表
1) 霸王 同 2) 美國箭牌

- 美國箭牌係聽BK媽咪介紹,我依家用緊,用左差唔多幾個 ...

請問美國箭牌是什麼類型洗頭水? 是深層清潔或是滋潤?

洋房

我都用左呢隻野好耐,真係停左脫髮.....仲生返的頭髮!!
$88又唔算貴,ReXXX都要成幾十蚊啦!!

別墅

請問脫髮應該買邊隻配方?
1) 經典配方
2) 深層滋潤
只用洗頭水, 唔用佢隻護髮素得唔得? 因我用開自己果隻好好!

[ 本文章最後由 smallvv12 於 08-11-30 01:17 編輯 ]

男爵府

Which is better ?

1) 經典配方
2) 深層滋潤

男爵府

Which is better ?

1) 經典配方
2) 深層滋潤

民房

我多頭油,所以用經典個隻,我老婆頭髮有電髮,所以用保濕。以我所知,應該2隻都work

大宅

又係佢地嘅廣告時間:;pppp: :;pppp:

:;pppp:

我買左兩支,又乾又唔掂!!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

未有廣告之前都唔覺有人讚佢好...

有可疑 ~

民房

唔係化? 報下料又話賣廣告? 少說話為妙...

別墅

唔係喎,我用緊,都幾好,不過洗完頭一定要用返護髲素,如果唔係就真係dry左d,但so far用左一個月真係脫少左頭髲喎!

首頁

尾頁

跳至