夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

今年生日湊住兩個囡囡,一早諗住近近地係屋企附近興祝就算,而我個c6就暗示過送相機or焗爐比我,但一一比我反對了,最後他竟然抬了一箱薯片,無錯係卡xB薯片最大包裝一箱16包薯片比我,我嗰刻只知好好笑,你們又有無收過c6送咩好笑既生日禮物呢?分享下~

翡翠宮

你老公咁有心思呀
原文章由 YUYANTHONY 於 08-12-10 10:55 發表
今年生日湊住兩個囡囡,一早諗住近近地係屋企附近興祝就算,而我個c6就暗示過送相機or焗爐比我,但一一比我反對了,最後他竟然抬了一箱薯片,無錯係卡xB薯片最大包裝一箱16包薯片比我,我嗰刻只知好好笑,你們又有無收過c6 ...

大宅

原文章由 YUYANTHONY 於 08-12-10 10:55 發表
今年生日湊住兩個囡囡,一早諗住近近地係屋企附近興祝就算,而我個c6就暗示過送相機or焗爐比我,但一一比我反對了,最後他竟然抬了一箱薯片,無錯係卡xB薯片最大包裝一箱16包薯片比我,我嗰刻只知好好笑,你們又有無收過c6 ...

哈哈~~樓主係咪好鍾意食果隻薯片呢~?

公爵府

So sweet!有心意既禮物是最令人難忘的!
幾年前我因為工作勁忙,有一天老公送咗一個好似鞋盒咁既紙盒比我,叮囑我回公司才打開。原來盒內放滿了零食,之後他久不久都會買d比我refill,佢話佢陪唔到我ot就等D零食陪我喎。

男爵府

上年生日的時間,剛剛屋企個廁所刷斷了,我老公居然送左個 "Melody 廁所刷" 比我做生日禮品...頂佢.:;pppp: :;pppp:

民房

好羨慕你地老公吟有心思. 我老公多數都無禮物送比我. 生日都只係出街食飯就算...

原文章由 翹翹咪咪 於 08-12-10 11:35 發表
上年生日的時間,剛剛屋企個廁所刷斷了,我老公居然送左個 "Melody 廁所刷" 比我做生日禮品...頂佢.:;pppp: :;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

令到你真心咁笑嘅就係好禮物

我就試過老公喺我瞓緊覺嘅時候
幫我戴上一隻戒指
咁我一瞓醒發現.....
好開心好冧囉
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

別墅

回覆 #2 翹翹咪咪 的文章

哈哈~佢玩野吓嗎?再無其他野??

別墅

回覆 #2 premum2006 的文章

笑我就真係唔知嬲定笑咁笑,但我就唔太滿意我份禮物囉~你嗰份好啲

別墅

回覆 #6 ume 的文章

你既情況sweet啲,而我就咁就無咗一年一份既生日禮物啦~我仲話如果我生cancer一定搵我啲好朋友告佢呀~

男爵府

原文章由 YUYANTHONY 於 08-12-10 15:12 發表
哈哈~佢玩野吓嗎?再無其他野??

無啦,佢仲話個刷佢搵左好耐先搵到....

子爵府

你地就好喇~我老公次次都送o的我覺得貴同埋我唔鐘意既野俾我囉~所以佢次次送親俾我都係令我唔開心多過開心mouth:

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

c6今年自己同埋囡囡(四歲)一齊去sanrio買咗兩支my melody果味jelly及一盒百力支送比我做生日禮物呀, 開心得我吖 , 仲要搵錫紙包住....., 真係比佢地呃倒 .

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 RAA 於 08-12-10 16:30 發表

c6今年自己同埋囡囡(四歲)一齊去sanrio買咗兩支my melody果味jelly及一盒百力支送比我做生日禮物呀, 開心得我吖 , 仲要搵錫紙包住....., 真係比佢地呃倒 . ...

wakakak~佢同阿女choose 份 gift比你個時一定好開心~

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我老公都唔會送生日/結婚週年/情人節/聖誕禮物俾我嘅. 生日最多出街食一餐, 其他節日同紀念日連豆都冇粒. 我諗有一箱薯片或朱古力我都會好開心.

男爵府

畀面勳章

原文章由 翹翹咪咪 於 08-12-10 11:35 發表

公爵府

原文章由 YUYANTHONY 於 08-12-10 15:20 發表
你既情況sweet啲,而我就咁就無咗一年一份既生日禮物啦~我仲話如果我生cancer一定搵我啲好朋友告佢呀~

子爵府

環保接龍勳章

比我會叫佢送多一份禮物啦!!!

伯爵府

又幾得意喎,我老公年年都係送birthday cake比我架咋,最多都係送多隻毛毛公仔比我,因為我得20出頭,佢重當我係細路女。

大宅

你地都好吖..我老公..越來越無心思! 最近呢幾年, 咭都無張呀!!
仲要我地生日好近, 我送佐俾佢, 佢都可以當無事o架!!!
真係嬲死我!!!

首頁

尾頁

跳至