跳至

首頁

尾頁

大宅

各位好,
我係0805媽咪! 由於仔仔平日在婆婆屋企湊, 星期六日先返我哋屋企, 而我哋冇買多一部steam機係自己屋企, 每次都係一次過帶晒d乾淨的奶樽返屋企, 用完之後就帶返去婆婆度洗. 所以想問吓大家仲會唔會用steam機, 如果唔駛用, 可否平讓俾我哋呀?! 如有請PM我, 謝謝!!

別墅

我到依家都用緊steam機架, 橫掂有梗係用啦.
原文章由 felmat 於 08-12-4 09:42 發表
各位好,
我係0805媽咪! 由於仔仔平日在婆婆屋企湊, 星期六日先返我哋屋企, 而我哋冇買多一部steam機係自己屋企, 每次都係一次過帶晒d乾淨的奶樽返屋企, 用完之後就帶返去婆婆度洗. 所以想問吓大家仲會唔會用steam機 ...

男爵府

我係個仔1歲已經無用喇, 洗乾淨後放好, 然後用時先用熱水碌碌佢就開奶喇, SOFAR到依傢亞仔無事喎

男爵府

畀面勳章

我係阿仔歲半既時候就開始無乜點用,因為懶,只係一星期用1次,平時就用完洗乾淨再用熱水碌下,用既時候再用熱水碌,到依家都無咩事

平平安安  快快樂樂  健健康康

大宅

me too

原文章由 wuleung 於 12-8-08 17:13 發表
我到依家都用緊steam機架, 橫掂有梗係用啦.

複式洋房

間唔中用吓, 有時用黎蒸返熱d嘢食....有時用黎蒸番薯.....

男爵府

吓?? 蒸野食??????????????

原文章由 Joba 於 08-12-10 22:36 發表
間唔中用吓, 有時用黎蒸返熱d嘢食....有時用黎蒸番薯.....

大宅

當電飯煲咁來用???
原文章由 Joba 於 08-12-10 22:36 發表

翡翠宮

I din't use it for over 6 months already..

首頁

尾頁

跳至