美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

星期六去打Restylane,打鼻樑用半支針,其實本身鼻樑都唔算扁,只係想再高少少,下扒就用1支針份量,打完真係覺得靚左好多.醫生話大約保持倒半年.下扒就真係好正!!!
唔好問我去邊度打,只係想分享,唔想引起閙戰!

大宅

好媽媽勳章

我只想講你好勇敢丫!

o甘你下巴系咪尖左丫, 係咪要長期定時打針?會唔會有副作用?
仲有Restylane同botox有咩分別咖
sorry..好多問題

大宅

我諗左半年先去打架.又唔係開刀,好少事!未打時有d驚架.見朋友打左先敢走去打.
哈哈!下巴係尖左.話keep到半年左右,之後就打回原形,想再有呢個效果就要半年後再打.應該唔會有副作用呱.
botox係瘦面,2年前我都打過一次.

原文章由 等運到 於 08-12-14 19:41 發表
我只想講你好勇敢丫!

o甘你下巴系咪尖左丫, 係咪要長期定時打針?會唔會有副作用?
仲有Restylane同botox有咩分別咖
sorry..好多問題

大宅

好媽媽勳章

回覆 #3 Yumi 的文章

因為我塊面較闊, 以前我都有唸過去打botox, 但有人話有副作用, 所以唔敢做..
而家見到d明星有d面部肌肉好彊硬...佢地真系長期打

o甘Restylane打一次貴唔貴咖, 下巴尖d ,影相都靚d 丫~~

大宅

我塊面其實唔係好闊,只係當時想試下,醫生話我可以唔打,就算打既份量都唔需要多.而且我只係打過1次,唔覺彊硬.可能長期打先彊硬.
我用左接近$9千.醫生原本叫我找多1個朋友去打會平d,因為用唔曬2支既份量.朋友又話等我打左先......
下巴尖d真係影相靚d,琴日返到屋企已經影左

原文章由 等運到 於 08-12-14 20:03 發表
因為我塊面較闊, 以前我都有唸過去打botox, 但有人話有副作用, 所以唔敢做..
而家見到d明星有d面部肌肉好彊硬...佢地真系長期打

o甘Restylane打一次貴唔貴咖, 下巴尖d ,影相都靚d 丫~~ ...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 Yumi 於 08-12-14 20:22 發表
我塊面其實唔係好闊,只係當時想試下,醫生話我可以唔打,就算打既份量都唔需要多.而且我只係打過1次,唔覺彊硬.可能長期打先彊硬.
我用左接近$9千.醫生原本叫我找多1個朋友去打會平d,因為用唔曬2支既份量.朋友又話等我 ...

o甘你知唔知Restylane系咩成份咖~~?

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我下星期都去打鼻

大宅

真係好佩服你地的勇氣!!
不過, 我就好怕有副作用. 雖然依家未必會見到有咩副作用出現, 但到遲d或者老左, d副作用出黎時就已經太遲啦. 而且, 又唔知d副作用會對身體有幾大影響.
所以, 我都係怕怕啦, 情願醜d都唔去試呢d咁高風險的野.

大宅

我諗我老左已經冇人留意,唔緊要啦
打針唔洗好大勇氣既,而且又唔痛又唔流血,去開刀整容就真係有勇氣!
應該唔會有乜副作用呱!?? 外國好多年前就有人打...

原文章由 bb8886 於 08-12-15 10:35 發表
真係好佩服你地的勇氣!!
不過, 我就好怕有副作用. 雖然依家未必會見到有咩副作用出現, 但到遲d或者老左, d副作用出黎時就已經太遲啦. 而且, 又唔知d副作用會對身體有幾大影響.
所以, 我都係怕怕啦, 情願 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

半年後已回覆完貌,吾會有副作用

大宅

如果keep到耐d就好啦!

原文章由 sandy1425 於 08-12-16 08:58 發表
半年後已回覆完貌,吾會有副作用

民房

我都好想打
不過怕一打不可收拾....

男爵府

我都想打高個鼻好耐啦,不過一路都冇錢咋.

禁止訪問

男爵府

我有朋友打左下巴,成個樣靚哂~~

大宅

我一定唔會打上隱,其實打左同未打,人地望落分別唔會好大,影相就會睇得出唔同左.
所以好多人結婚前都會打瘦面,隆鼻.....

原文章由 suisui 於 08-12-18 00:45 發表
其實如果純粹試下自己高鼻系點, 打針都無防, 無謂做左整容之後後悔. 不過好多人打開就會上隱....

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 Yumi 於 08-12-18 13:48 發表
我一定唔會打上隱,其實打左同未打,人地望落分別唔會好大,影相就會睇得出唔同左.
所以好多人結婚前都會打瘦面,隆鼻.....

我明天下午3點去打,好緊張 痛嗎?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 sandy1425 於 08-12-18 18:25 發表

我明天下午3點去打,好緊張 痛嗎?

記得上來分享下

大宅

打之前會用麻醉膏,我就覺得好似平時打針甘,唔痛.
提提你如果你覺得唔夠高,可以叫你個醫生打高d.同埋最好帶多個人去幫眼睇下效果,個鼻靚唔靚,就要視乎佢手勢.你帶埋相機去,做完影張相睇下好唔好.

[quote]原文章由 sandy1425 於 08-12-18 18:25 發表

我明天下午3點去打,好緊張 痛嗎? [/quote

首頁

尾頁

跳至