潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章

有沒有人知道新出lv,ODEON GM幾多錢呀!thx

男爵府

原文章由 winniekws 於 08-11-30 12:32 發表
有沒有人知道新出lv,ODEON GM幾多錢呀!thx

我都想知,幾鐘意呀~~~

大宅

有冇相post黎睇睇呀
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

別墅

ODEON - GM HKD8,950, PM HKD6,900
The above information from LV hotline, they said it will arrive to HK in Feb 09.

男爵府

原文章由 SH 於 08-12-15 17:26 發表
ODEON - GM HKD8,950, PM HKD6,900
The above information from LV hotline, they said it will arrive to HK in Feb 09.

下,細既都要六千幾
仲要出年2月先有貨呀

[ 本文章最後由 my1215sui 於 08-12-16 13:10 編輯 ]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢有3個size ga wor..
同埋點解咁遲先有..
我見歐洲賣左有2-3星期....

大宅

how about Saleya GM and PM? How much HK$? Any comments?

男爵府

原文章由 demio 於 08-12-17 11:44 發表
how about Saleya GM and PM? How much HK$? Any comments?

我就用緊SALEYA GM
夠實用,但就係重LAW,其實我鐘意PALMERO多O的,但當時未有貨
現在我反而想買斜咩袋

大宅

I'm thinking Saleya or Neverfull Damier, can't decide.

原文章由 my1215sui 於 08-12-17 12:11 發表

我就用緊SALEYA GM
夠實用,但就係重LAW,其實我鐘意PALMERO多O的,但當時未有貨
現在我反而想買斜咩袋

珍珠宮

原文章由 demio 於 08-12-17 12:39 發表
I'm thinking Saleya or Neverfull Damier, can't decide.

Saleya for sure!!

兩個袋形差唔多,
但Saleya有拉鏈,
安全好多,
而且,Saleya袋既用料都比Neverfull好,
除左Saleya重好多,同埋貴幾千蚊外,
諗唔到咩理由係差過Neverfull!

男爵府

原文章由 NoName 於 08-12-17 14:20 發表

兩個袋形差唔多,
但Saleya有拉鏈,
安全好多,
諗唔到咩理由係差過Neverfull! ...

我都同意

大宅

原文章由 demio 於 08-12-17 11:44 發表

Just called hotline to chek the price as I'll ask my friend to buy one for me in Korea. Price in Korea is cheaper than in HK as worn drops a lot.

Saleya PM $8400
Saleya MM $9350
Saleya GM $10700

MM & GM are out of stock.
PM is avilable at Canton Road LV

大宅

Thanks.

I think I will buy Saleya GM or MM Azur as I want to use it in Summer (I have a lot of bags in dark colour).

原文章由 Happy937 於 08-12-17 14:37 發表

Just called hotline to chek the price as I'll ask my friend to buy one for me in Korea. Price in Korea is cheaper than in HK as worn drops a lot.

...

洋房

What is the hotline number please?
[quote]原文章由 Happy937 於 08-12-17 14:37 發表

大宅

How much is Tivoli PM in Hong Kong? thanks!
Pretty Princess Petite Prince

大宅

原文章由 NewMum 於 08-12-17 21:48 發表
What is the hotline number please?
[quote]原文章由 Happy937 於 08-12-17 14:37 發表
Just called hotline to chek the price as I'll ask my friend to b ...

Holine: 8100 1182

男爵府

我都想買lv斜咩袋,有咩好介紹呢????
我朋友會係london幫我買,吾知會平幾多呢???

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 NoName 於 08-12-17 14:20 發表

兩個袋形差唔多,
但Saleya有拉鏈,
安全好多,

其實要選擇Saleya定Neverfull,最重要都係睇下咩用途.
我本來都諗住買Saleya MM做湊仔袋,覺得佢夠實淨又有拉鏈,我從來都唔用無拉鏈嘅袋,因為非常之無安全感,但對我黎講Saleya真係重左d,再加埋BB d野,真係會重c人,同埋MM唔夠用,我又唔夠高用GM,所以都心大心細.
後黎出左Neverfull Damier, 即刻好想買個GM,但係佢無拉鏈wor,水貨又貴,又要同圍搵人幫我買,都有少少hold back,但諗住都價錢ok,又"幾"o岩用,搵左幾個人幾個月都買唔到,加上金融海潚,唔想老公破費,都諗住唔買喇,想放棄時老公居然搵人幫我買到,真係好開心,而且發覺幾o岩用,做湊仔袋一流,因為比較輕,變大左bb d野可以全部放晒落去一袋過,而且個內袋其實相當大,可以放晒銀包,散紙包,鎖匙,電話等等貴重野都仲有位淨,個袋比想像中安全.
所以要選擇Saleya定Neverfull,都真係好睇用途,我其實覺得monogram Neverfull都唔錯,不過真係太多人用,而且內籠係米白色,唔襟污漕,唔係咁o岩湊仔用.

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 NoName 於 08-12-17 14:20 發表

兩個袋形差唔多,
但Saleya有拉鏈,
安全好多,

其實要選擇Saleya定Neverfull,最重要都係睇下咩用途.
我本來都諗住買Saleya MM做湊仔袋,覺得佢夠實淨又有拉鏈,我從來都唔用無拉鏈嘅袋,因為非常之無安全感,但對我黎講Saleya真係重左d,再加埋BB d野,真係會重c人,同埋MM唔夠用,我又唔夠高用GM,所以都心大心細.
後黎出左Neverfull Damier, 即刻好想買個GM,但係佢無拉鏈wor,水貨又貴,又要同圍搵人幫我買,都有少少hold back,但諗住都價錢ok,又"幾"o岩用,搵左幾個人幾個月都買唔到,加上金融海潚,唔想老公破費,都諗住唔買喇,想放棄時老公居然搵人幫我買到,真係好開心,而且發覺幾o岩用,做湊仔袋一流,因為比較輕,變大左bb d野可以全部放晒落去一袋過,而且個內袋其實相當大,可以放晒銀包,散紙包,鎖匙,電話等等貴重野都仲有位淨,個袋比想像中安全.
所以要選擇Saleya定Neverfull,都真係好睇用途,我其實覺得monogram Neverfull都唔錯,不過真係太多人用,而且內籠係米白色,唔襟污漕,唔係咁o岩湊仔用.

侯爵府

醒目開學勳章

兩個袋形差唔多,
但Saleya有拉鏈,
安全好多,

首頁

尾頁

跳至