跳至

首頁

尾頁

男爵府

我又想搵番 d 12 月3 日出世既朋友仔, 有無呀?

大宅

我囡囡都係12月3日出世架!你係仔仔定囡囡?

男爵府

回覆 #2 BabyTam 的文章

wakaka... 貢岩o既, 禾果個都係囡囡呀!
你個 bb 而家幾多磅?同埋識 d 咩呀?
禾果個臭b 宜家大概有20 磅, 識得打掌掌、揮手hi、byebye、錫錫,最近學緊點頭,而且好為食,禾地食親野,佢就搶野食,仲好鐘意飲可樂添!
bb 仲有個幾月就一歲喇, 你有無打算同佢開生日會呀?

複式洋房

哈囉

我果個都係 12月3日 , 係囡囡嚟架

別墅

我個BB, Wesley 劉子維都係12月3日出世架! 係囝囝黎架!

複式洋房

你地諗住點同BB慶祝呀?

複式洋房

我囡囡(食紙怪)都係12月3日出世架!

男爵府

回覆 #1 旻旻豬 的文章

祝各位 123 baby 生日快樂, 身體健康, 快高長大!!

大宅

我個仔都係123既bb黎架! 你地會去1214既BK gathering 嗎? 如果去, 到時相認啦!

洋房

我個囡囡都係123出世ga!

民房

我囡囡都係12月3日出世!

男爵府

Hello , 你地好呀!
等我做個 list 先︰

小百合 ------------囝囝
lilian926-----------囝囝
gogokoko88------囡囡
Babytam----------囡囡
hosuetma---------囡囡
OdieBB------------囡囡
Charlotte07-------囡囡
旻旻豬-------------囡囡

你地 bb 生日果日, 點慶祝呀?
我就整左個木糠蛋糕, o係 保母屋企慶祝呀!

洋房

係屋企同佢開party, d姪仔姪女一齊, 七國咁亂......
係呢, 你地有冇諗住俾bb讀nursey ar? 我仲頭痛緊, 因為我住東涌, 冇乜選擇...都唔知點算好

男爵府

回覆 #13 Charlotte07 的文章

無咩必要, 我諗住唔比佢讀nursey, 好驚呀!好驚佢咁細個, 容易惹到菌, 我朋友個 bb, 1歲半, 番左託嬰院唔夠一個月, 就惹到諾沃克, 住左成個星期醫院, 而家都未好得晒。
而且我有媬母幫我湊, 我好放心唔怕無人幫我湊。無辦法, 怕左 d 菌, 避得一時得一時, 哈哈!

大宅

Hi, 我個臭豬都係 123 birthday ga~~

red888------------囡囡

好多女 ar....

洋房

原文章由 旻旻豬 於 08-12-13 12:51 發表
無咩必要, 我諗住唔比佢讀nursey, 好驚呀!好驚佢咁細個, 容易惹到菌, 我朋友個 bb, 1歲半, 番左託嬰院唔夠一個月, 就惹到諾沃克, 住左成個星期醫院, 而家都未好得晒。
而且我有媬母幫我湊, 我好放心唔怕無人幫我湊。 ...

我都有工人同媽味幫我揍, 我都冇諗住咁早俾佢去nursey ga, 但聽人講俾個b讀nursey, 第時返K1佢會冇咁驚wo! 所以先諗住俾佢去讀.

複式洋房

我都係女呀,我叫澂澂(音:情)

emilypywong------囡囡

男爵府

好嘢好嘢, 又多兩個朋友仔,歡迎呀,好想有機會約埋咁多123 bb 見見面!
好多囡呀, 兩位囝囝變得好矜貴!

大宅

hi emily~~

我 1214 坐係你隔離嘅 red ar, 記唔記得我 ar
可惜澂澂瞓咗要早走, 唔係一定搵佢同我彤彤影返幅靚相
希望第日有緣再見 la

red

原文章由 emilypywong 於 08-12-17 22:21 發表
我都係女呀,我叫澂澂(音:情)

emilypywong------囡囡

別墅

我個仔都係123既bb黎架~~