潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Marc by Marc Jacobs (VIP CARD )

有冇人有 Marc by Marc Jacobs 的VIP?有幾多折?要SHOW咭嗎?請提供.唔該晒!

Please pm to me ! Thanks ~

大宅

原文章由 DammiMa 於 08-12-19 21:33 發表
Marc by Marc Jacobs (VIP CARD )

有冇人有 Marc by Marc Jacobs 的VIP?有幾多折?要SHOW咭嗎?請提供.唔該晒!

Please pm to me ! Thanks ~

要SHOWCARD, 我月頭先買完, 我叫我同事借咗張卡比我, 正價9折

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Marc by Marc Jacobs

知唔知邊到有 shop ????

原文章由 建男媽咪 於 08-12-20 09:21 發表

要SHOWCARD, 我月頭先買完, 我叫我同事借咗張卡比我, 正價9折

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原文章由 DammiMa 於 08-12-23 13:08 發表
知唔知邊到有 shop ????

GATEWAY,剛剛買左個袋,大減價呀,超多人,仲買滿$3000,仲送$500 coupon,

[ 本文章最後由 咸濕大師 於 08-12-23 18:44 編輯 ]

伯爵府

大師睇離你係買比佬婆仔做聖誕請禮物啦 !! 送$500 coupon, 点用呀???? Expired date......

原文章由 咸濕大師 於 08-12-23 18:40 發表

GATEWAY,剛剛買左個袋,大減價呀,超多人,仲買滿$3000,仲送$500 coupon,

侯爵府

原文章由 DammiMa 於 08-12-23 21:32 發表
大師睇離你係買比佬婆仔做聖誕請禮物啦 !! 送$500 coupon, 点用呀???? Expired date......

可以係下一張單即用,我就加左$10元,換左支香水,睇妳自己啦

珍珠宮

好媽媽勳章

係呢到買, 平d架, e+滿us$250唔洗運費.
大約7-10日收到.

http://www.shopbop.com/ci/brand_landing/brandlanding_marc.html

伯爵府

妳有無試過訂貨, 可信嗎 ???? 係好平呀 !!

原文章由 YanYan0116 於 08-12-25 01:01 發表
係呢到買, 平d架, e+滿us$250唔洗運費.
大約7-10日收到.

http://www.shopbop.com/ci/brand_landing/brandlanding_marc.html

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 DammiMa 於 08-12-25 10:52 發表
妳有無試過訂貨, 可信嗎 ???? 係好平呀 !!

我訂過袋, SHIPPING揀UPS WORLDWIDE SAVER就可以FREE, (做到31/12/2008), 大約7-10日便收到, 都算快.

伯爵府

咁我上下網, 睇下有無睇中先 !! many thanks ~

原文章由 YanYan0116 於 08-12-25 12:06 發表

我訂過袋, SHIPPING揀UPS WORLDWIDE SAVER就可以FREE, (做到31/12/2008), 大約7-10日便收到, 都算快.

大宅

是正貨嗎?
Pretty Princess Petite Prince

伯爵府

價錢好平, 不過睇唔中

原文章由 YanYan0116 於 08-12-25 12:06 發表

侯爵府

原文章由 DammiMa 於 08-12-27 09:54 發表
價錢好平, 不過睇唔中

我買左個袋係專門店買是$3750,昨天係yahoo見到都要$3600,但我仲有$500coupon喎,妳試下去睇下啦,大減價貨品,幾低喎.

大宅

請問知唔知大減價到幾時呀??

原文章由 咸濕大師 於 27 12 2008 11:52 發表

我買左個袋係專門店買是$3750,昨天係yahoo見到都要$3600,但我仲有$500coupon喎,妳試下去睇下啦,大減價貨品,幾低喎.

侯爵府

原文章由 子霖 於 08-12-28 14:08 發表
請問知唔知大減價到幾時呀??

唔清楚喎

大宅

原文章由 $$$ 於 08-12-26 23:27 發表
是正貨嗎?

yes, I just received the bags. I ordered on 17/12 pm & received it on 22/12, very fast! the bags are real!

伯爵府

我今日買咗2個手袋(其中1個係羊仔斜咩手挽皮袋7拆+奶粉大袋6拆)+1支men香水送比c6 (減 $500 coupon 用) total : $3817.00 真係好抵, C6比咗$10,000 用來比我買 miu miu 袋用作聖誔禮物.....点知 Marc Jacobs 的羊仔皮都唔差喎, 仲知抵玩及易襯衫 :;pppp: :;pppp:

原文章由 咸濕大師 於 08-12-28 17:59 發表

唔清楚喎

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 DammiMa 於 08-12-28 22:41 發表
我今日買咗2個手袋(其中1個係羊仔斜咩手挽皮袋7拆+奶粉大袋6拆)+1支men香水送比c6 (減 $500 coupon 用) total : $3817.00 真係好抵, C6比咗$10,000 用來比我買 miu miu 袋用作聖誔禮 ...

咁抵, 可唔可以post張相睇睇.

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 DammiMa 於 08-12-28 22:41 發表
我今日買咗2個手袋(其中1個係羊仔斜咩手挽皮袋7拆+奶粉大袋6拆)+1支men香水送比c6 (減 $500 coupon 用) total : $3817.00 真係好抵, C6比咗$10,000 用來比我買 miu miu 袋用作聖誔禮 ...

請問有冇相睇呀?我都好想買袋呀, 我見個friend都買左個, 真皮都好輕身, 攪到我都好想買

大宅

我都想睇吓呀,可唔可以POST相上黎AR

原文章由 DammiMa 於 28 12 2008 22:41 發表

首頁
12345...8

尾頁

跳至