跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

歡迎各會員...第11版,開幕啦...
大家影張大合照先,齊齊笑下啦...

梗係要有個蛋糕賀下先啦...

菠蘿慕士蛋糕

喺道閒談0既媽咪有:

1. nono913 (青少年 + 7月份蛇女-ww)
2. bonnie_swk (7月份蛇仔-ty)
3. jjma (11月份羊女-jj)
4. Florence0204 (2月份蛇仔-cc)
5. 晴B媽 (10月份蛇女 - 晴晴)
6. 軒媽咪 (3月份蛇仔)
7. AnnieClarabel (7月份蛇仔)
8. Miffy3005 (蛇女 - miffy)
9. cyiuch (8月份蛇仔+6月份MONKEY仔)
10. 健朗媽咪 (3月份蛇仔-LL or 叫老虎仔都得)
11. angelar (4月蛇女 -澄澄+10月豬仔-藍藍)
12. YanYan0116 (1月份龍女-蛇年CNY前出生+
6月份MONKEY女)
13. Lemonma (4月份兔仔)
14. dickielam (7月份蛇仔)
15. emily22 (美少女 + 12月份兔仔)

16. ada29 (6月份龍女)
17. yan_ma (9月蛇仔-康康+8月豬女-恩恩)

[ 本文章最後由 nono913 於 08-12-23 20:53 編輯 ]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

報到先 .................

========================

有得睇, 冇得食 .............

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

報到3

嘩!個蛋糕好味呀:;pppp:

[ 本文章最後由 emily22 於 08-12-23 16:56 編輯 ]

大宅

Hi nono913, emily, 健朗媽咪(暫時淨識得你3個, 嘻嘻)

加埋我呀, 雖然吳係太多時間上來同你地傾

yan_ma (9月蛇仔-康康+8月豬女-恩恩)

公爵府

Hello~ yan_ma

原文章由 yan_ma 於 08-12-23 17:14 發表
Hi nono913, emily, 健朗媽咪(暫時淨識得你3個, 嘻嘻)

公爵府

好媽媽勳章

ada

D老師都成日請佢哋食野, 有時又會請佢哋飲學校部熱飲機D熱朱古力(每杯$2)

亞仔都食佢哋唔少, 所以你一次半次, 唔駛覺得唔好意思, 如果你咁都唔好意思, 我咪要搵"燶"捐

大宅

我黎la !

nono / ll ma
你地個個整野食都咁叻, 得閒要偷下師先得。

原文章由 nono913 於 08-12-23 16:23 發表
歡迎各會員...第11版,開幕啦...
大家影張大合照先,齊齊笑下啦...

梗係要有個蛋糕賀下先啦...

http://farm4.static.flickr.com/3082/3121107025_ ...

子爵府

歡迎新會員...

喺道閒談0既媽咪有:

1. nono913 (青少年 + 7月份蛇女-ww)
2. bonnie_swk (7月份蛇仔-ty)
3. jjma (11月份羊女-jj)
4. Florence0204 (2月份蛇仔-cc)
5. 晴B媽 (10月份蛇女 - 晴晴)
6. 軒媽咪 (3月份蛇仔)
7. AnnieClarabel (7月份蛇仔)
8. Miffy3005 (蛇女 - miffy)
9. cyiuch (8月份蛇仔+6月份MONKEY仔)
10. 健朗媽咪 (3月份蛇仔-LL or 叫老虎仔都得)
11. angelar (4月蛇女 -澄澄+10月豬仔-藍藍)
12. YanYan0116 (1月份龍女-蛇年CNY前出生+
6月份MONKEY女)
13. Lemonma (4月份兔仔)
14. dickielam (7月份蛇仔)
15. emily22 (美少女 + 12月份兔仔)

16. ada29 (6月份龍女)
17. yan_ma (9月蛇仔-康康+8月豬女-恩恩)

子爵府

叫我nono得啦,呢到個個都咁叫我架...加埋913咁長
or 叫我ww ma 都得 , 仲有...我係呢到既...
康樂組組長呀...

原文章由 yan_ma 於 08-12-23 17:14 發表

大宅

報到

nono 同 ll ma 都好叻整嘢食 幾時有得試食呢

子爵府

我邊有LL ma咁叻呀,我都要向佢偷師咋...

原文章由 lemonma 於 08-12-23 22:26 發表
報到

nono 同 ll ma 都好叻整嘢食 幾時有得試食呢

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 nono913 於 08-12-23 23:46 發表
我邊有LL ma咁叻呀,我都要向佢偷師咋...

梗係唔係....

我好多時都要問返你就真呀

珍珠宮

好媽媽勳章

Dear all

Good morning.

我懶呀, 係呢到祝各位聖誕快樂, 有個開開心心的假期.

呢排工作都唔係幾如意, 希望今年快d過, 新的一年順順利利.

26/12去亞妹到bbq, 我琴日已經買定d羊扒, 牛扒, 因為根據過往經驗, 吉之島d貨好快比人掃哂.

子爵府

Dear all ~~ Good morning

公爵府

Dear all~
Merry Chris
tmas...........

[ 本文章最後由 florence0204 於 08-12-24 10:02 編輯 ]

公爵府

早晨呀 .............................

唔知大家今日有冇得收早呀 ~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早晨,

我都祝大家聖誕快樂

珍珠宮

今日無得收早,不過連放4days

原文章由 florence0204 於 08-12-24 10:09 發表
早晨呀 .............................

唔知大家今日有冇得收早呀 ~

公爵府

我今日下午都有得收早

首頁

尾頁

跳至