親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

聖誕節去長隆邊樹買package加門劵低,謝謝

大宅

I bought from Hyfco Travel last time!!

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 KSY 於 11/26/08 09:59 發表
聖誕節去長隆邊樹買package加門劵低,謝謝

中旅社

禁止訪問

男爵府

中旅社
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

我係中旅社book左25/12出發,2大1小住長隆包早餐,船飛,歡樂世界,大馬戲同動物園39xx.雖然都幾貴,不過最緊要我家老闆開心,如果大家要book既就要早d,因為佢地話依家d房已經唔多喇

大宅

原文章由 KSY 於 08-11-26 04:10 PM 發表
我係中旅社book左25/12出發,2大1小住長隆包早餐,船飛,歡樂世界,大馬戲同動物園39xx.雖然都幾貴,不過最緊要我家老闆開心,如果大家要book既就要早d,因為佢地話依家d房已經唔多喇 ...

不是跟團康泰好D便宜D嗎
hihi

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我地5大兩細在25/12會出發去長隆玩三日兩夜,但package和跟團都好鬼貴,如果住長隆酒店,兩日一夜都真係要成$2000一個人,返大陸咁的貴錢,真係有d保留,所以最後自己上網訂左永成酒店,二人房都係350人仔一晚,三人房都係370,上網睇依間酒店都唔錯,設施係一般,因為佢係商務酒店,不過冬天都唔會去游水,所以冇所謂,正如貓姐報料,酒店有車去長隆,自己打的亦都好平。如慳左住,咁玩同食就可以豪d喇...

我地會去中旅買直通車票上祈福(一程都係$80),門劵經中旅買又得,去到門口買都得,第一晚會睇馬戲,第二日歡樂世界,第三日去動物園,然後再坐車直通車回程。

現正研究每餐的安排,真係好期待個旅程啊...

貓姐:
你有咩美食介紹呢?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

分別係三人房係有一張雙人床,一張單人床,不過早餐都係包兩個人,其實要加都係幾十蚊咋。我係以下網址訂酒店,仲唔洗比錢住,去到先比,佢地有msn,有咩可以直接問佢地,佢地好nice
我都係見BK媽咪介紹[url=http://www.517free.com]www.517free.com[/url]

門票應該有好多組合,e.g.歡樂世界+動物園=$240右左,正如貓姐所講,去到門口買都得

原文章由 軒靚媽媽 於 08-11-27 09:56 發表

你好, 二人房同三人房有咩分別 ? 你經邊度訂  ??
幫中旅買邊款門票 ? 唔好意思,咁多野問 ~~

大宅

剛才打去問直通巴,元朗出發要3粒鐘,真係幾耐喎,如果搭船要幾耐呢? 同埋拋唔拋架? 小朋友會唔會暈船浪呢?

四海一家好似好出名,不過我都覺得比起香港的酒店水準,應該都係好普通,所以都係考慮當中,咁你地最後去左邊度食呢?

麻煩你

原文章由 貓姐 於 08-11-27 09:56 發表
直通車....小朋友會辛苦d喎, 因為都要坐成4小時.
食方面, 去x福食街, 好多選擇, 但要預左間間都會叫你去試, 又話咩88折, 又話送甜品, 我地就唔理佢地, 自己行一圈先決定
另外係永成個邊有4海一家, 佢地係全東南亞最 ...

禁止訪問

大宅

謝謝你的答覆和介紹,我地會再計劃下。另外,我想問永成酒店係咪得企缸呢? 唔好意思,我又問問題了

原文章由 貓姐 於 08-11-27 10:52 發表
坐船就1小時45分鐘. 都唔太拋, 我老豆會暈船浪既佢都冇事 , 因為我地上到船加左$10上vip坐, 冇人, 我仔仔全程4維玩, 我老公就全程訓
冇去4海1家, 我地行返去酒店對面, 有間叫"雅景大酒家"既酒樓, ...

首頁

尾頁

跳至