自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日下午5點我朋友打比佢女友同佢講今晚同我地打邊爐
咁岩佢女友話佢d同事約佢今晚去飲野
一路都冇咩事咁....朋友都冇講我地知,
原來5點打比佢後,到我地打完邊爐(12點)
都搵唔到佢
打左2次冇人聽,第3次響響下cut線..
諗住電話冇電
朋番番屋企後見佢女友未番,就係屋企落下周圍行下,等佢,等到2點
都唔見人...一路到而家...我地真係好擔心...

佢話佢女友(平時我地出街都睇到的)平時出街,第2日要番工多數都12點前番,最遲都2點...
就算夜左,佢都一定會打比我朋友同佢講,回程時都會話佢知上左咩車係邊度番緊...
我朋友想出去搵佢,但去到樓下,根本唔知可以去邊度搵...
打比佢又唔通...
平時佢女友都好有交帶,未試過飲醉酒番黎..
朋友又冇佢同事d電話....搵極都搵唔到

大家有冇方法呀...我地真係好擔心呀...
出面仲咁凍....唉.....
我朋友想喊....佢怪自己點解唔拎晒佢同事d電話
點解唔同佢一齊去....
點算好呀...

大宅

唔會丫
我朋友同佢女友感情好好....
去邊都會話佢知...女的仲成日整蛋糕比我朋友
我朋友對佢好好....
我地真係好擔心....

公爵府

飲醉左仲識聽電話?

大宅

唔會番左呀媽度...
佢同我朋友一齊住屯門
佢媽媽住坪"周"

就係因為佢咁耐以黎都冇試過飲醉....佢女友知自己再飲會醉,就一定會停.....

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 bebee0526 於 08-12-31 04:55 發表
唔會番左呀媽度...
佢同我朋友一齊住屯門
佢媽媽住坪"周"

就係因為佢咁耐以黎都冇試過飲醉....佢女友知自己再飲會醉,就一定會停.....

希望只係一場唔會, 已經平安返工啦

珍珠宮

搵到未 ???

首頁

尾頁

跳至