自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本人送出鋼琴一部, 希望於1月8日前送出, 有興趣者只需自付運費便可以, 請email到[email protected]與我聯絡吧!

琴的闊度是54" , 雖然琴齡有20年, 但從來都冇乜人彈過, 希望有人可以好好利用佢啦!

美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

原帖由 Mummy 於 08-12-31 12:23 發表
本人送出鋼琴一部, 希望於1月8日前送出, 有興趣者只需自付運費便可以, 請email到[email protected]與我聯絡吧!

Please check e-mail

子爵府

pls check pm
親子王國以外之相冊連結已被刪除

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

鋼琴我就已經有了,
留言只係想講,
樓主你整既指甲好靚,
唔止係gel 甲咁簡單,
直頭係繪畫藝術吖!

別墅

Pls check e-mail

原帖由 Mummy 於 08-12-31 12:23 發表

琴的闊度是54" , 雖然琴齡有20年, 但從來都冇乜人彈過, 希望有人可以好好利用佢啦!

http:// ...

伯爵府

好勁呀, 好靚呀, 咁仲洗唔洗做野, 比如洗碗....

原帖由 麟媽媽 於 08-12-31 12:37 發表
鋼琴我就已經有了,
留言只係想講,
樓主你整既指甲好靚,
唔止係gel 甲咁簡單,
直頭係繪畫藝術吖!

男爵府

鋼琴已經送出了

要各位久等啦, 當這個post出左唔夠30秒已經比一位BK媽媽報名要左啦! 因為前兩天BK Server壞了加上今日工作太忙才會咁遲回覆大家, 冇個別回覆大家既Email 真係唔好意思! 多謝曬!

lky3107,

多謝你既讚賞啊, 做完甲都可以做家務, 不過就要小心d囉! 你睇我既甲全部都係水晶甲來的, 不是Gel甲呢。

新年快樂!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

首頁

尾頁

跳至