單親天地

跳至

首頁
12345...12

尾頁

禁止訪問

複式洋房

hihi:我都做0左單親媽媽,快要2年,係會有害怕0既感覺....畢竟要諗0既嘢太多太多啦..

禁止訪問

禁止訪問

禁止發言

大宅

原文章由 christy0604 於 08-12-5 09:50 發表

這個當然la

我也做單親快兩年了, 我也不能接受新的關係, 我怕他會對我囡囡不好, 所以我一定不能接受

民房

戲都有做..就算佢表面上對囡囡好,
但當你唔係度既時候唔知佢會點,
我覺得都係等囡囡大個d先再算

禁止發言

大宅

受過傷害當然會怕啦, 但又想有個伴真的很難選擇, 我一月就要生BB我C6在我有了6個月的時候同我說離婚, 真的好難過這段日子, 我到現在都還未有勇氣同我的家人說. 我真的很想找到個伴侶但又明白唔會有人幫你背起BB的重任. 所以我覺得如果與到自己喜歡的人, 人地又喜歡你的話可以常試開始, 最重要的是看看自己的仔仔或女女喜不喜歡你新的另一伴.

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好咁灰啦各位..其實都冇咩好怕丫...

我生完個女之後冇耐就同佢親生果件分開左...
同而家男友1齊,,2年了,,佢地1直相處得好好,,囡囡仲痴佢多過我添呀 ...

雖然我果個係女,,但我真係從來從來都冇擔心過...我自問佢錫我個女多過我錫我自己個女...正常1個父親都唔會傷害自己個女啦,,唔會話佢唔係親生所以機會大d既!!!!

單親爸爸媽媽都可以搵自己既幸福架!!!加油

複式洋房

我都驚緊...

禁止訪問

別墅

其實好女仔有好多, 但遇唔遇到就真係要睇縁份啦. 而且有時有個好的, 你又未必啱心水.....一切都係隨緣啦. 心急唔來的.
我都分開咗有年幾啦, 都好想揾到個啱我的男人, 因為之前傷過, 所以一定要睇清楚, 想清楚, 唔可以亂來. 怕再一次受傷呀.

複式洋房

係啦!我都想重新開始!但識嘅唔係古靈精怪,就係爛賭。又怕大話精,唔知做咗人第三者。假若遇到又怕佢唔接受我個仔,唉!都係果句.........隨緣啦!!
我個fd叫我唔好成日掛個仔係嘴邊,如果唔係有男人鍾意都會嚇走人......
不過令我最怕係到時老爺奶奶會唔會同我爭個仔撫養權,到時到唔知點囉!
囝囝先係我至愛!

複式洋房

係啦!我都想重新開始!但識嘅唔係古靈精怪,就係爛賭。又怕大話精,唔知做咗人第三者。假若遇到又怕佢唔接受我個仔,唉!都係果句.........隨緣啦!!
我個fd叫我唔好成日掛個仔係嘴邊,如果唔係有男人鍾意都會嚇走人......
不過令我最怕係到時老爺奶奶會唔會同我爭個仔撫養權,到時到唔知點囉!
囝囝先係我至愛!

複式洋房

唉.....我都唔識講

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好想識返個,但係自己有個仔係度,我覺得好難會識到個

大宅

Life is like a dream,but we do have many dreams!!!

Life must be go on no matter you are afraid of making new boyfriend or girlfriend. I think we have to offload everything related to ex-husband and ex-wife thoroughtly. If not, just say you want to meet a new one is impossible. How can your future partner can bear such burden as well? Of course love your children is your first priority, however, find someone loves you and the children is not easy. Just have a positive thinking, God knows. It was a challenge to face divorce,but time flies, I hope everyone here will give me (us) support!

Thank you for reading and let me express what I want to tell myself.:)

首頁
12345...12

尾頁

跳至