嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

Has anyone bought this play gym? Is it worth buying if my baby is already 6 months old? Any other recommendations? Please advise, thanks!

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我唔建議 6mths 買, 因為我仔果時, 我有買比佢用, 果時佢 3mths 大, 用到 4mths 已經無用, 因為佢已經成日反身

因為你 bb 6mths old, 已識反身, 唔會定定地訓係入面既, 不如你係床仔上扣一些玩具入去就可以了

別墅

原帖由 szeszes 於 09-1-6 13:39 發表
我唔建議 6mths 買, 因為我仔果時, 我有買比佢用, 果時佢 3mths 大, 用到 4mths 已經無用, 因為佢已經成日反身

因為你 bb 6mths old, 已識反身, 唔會定定地訓係入面既, 不如你係床仔上扣一些玩具入去就可以了 ...

同意...我覺得應該買啲係比bb坐喺到玩既野會好啲...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

不如買 Fish Price 的3in1 rock'n gym.可以玩到三歲架!

大宅

我買左,個仔唔係咁like玩~
玩左2-3次就冇玩lu~
如果要買,我建議你買果d膠地顫比佢响地下"碌"仲好~
1來地下唔怕跌親,2來塊地顫大d佢活動範圍又大左~
我今日先同個bk mami交收完,好平,$75蚊有36塊。

洋房

我最近買咗,bb三個月幾大,初初放bb入去玩,佢會覺得好新鮮,好好奇,而家好似無咗新鮮感.

正如上面d mama話,如果bb六個月,識反身,就未必啱玩. 話時話,我反而擔心d 閃燈同閃光可能會影響bb對眼仔.

首頁

尾頁

跳至