興趣嗜好

跳至

首頁
12345...25

尾頁

等待驗證會員

進藍,唔知典解我地個topic你post 左2次回覆我都睇唔到新野,最後一版係第28版,之後就無野睇,我見到你覆,but我睇唔到你新post及內容,by the way,I have send you a PM,told you something,你收到無.?

男爵府

mongtafan
:lol 收到^^over 我已收到喇^^係bk穌唔到比你睇籮^^我都有pm比你喎^^唔知你有無收到呢????:lol
矇矇妹0既事我已知道喇^^你點呀^^心情好番d未呢???希望你會快d無事啦!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-1-20 23:18 發表
mongtafan
:lol 收到^^over 我已收到喇^^係bk穌唔到比你睇籮^^我都有pm比你喎^^唔知你有無收到呢????:lol
矇矇妹0既事我已知道喇^^你點呀^^心情好番d未呢???希望你會快d無事啦!!!! ...

都係arm arm睇到,雖然重係好傷心,但已經好好多la,多謝關心. ,我會好好幫mongmong搞好她的身後事的.

男爵府

mongtafan
陳日又發生家居狗意外喇^^主人翁係嘉寶豬呀^^話說陳日我係屋企忙住做清潔^^所以無理兩只衰豬^^當我係廳搵緊野事^^突然聽到嘉寶豬慘叫^^我轉身望到佢時真係嚇死呀^^我見到佢只前右手屈住^^好似屈斷左0甘呀^^初時佢唔比我掂佢^^佢用住一只前手兩只後腳又跳又走搵地方喱^^我個時真係唔知做mud好喇^^但當我定一定神時^^就望到佢原來係右手謀只指甲勾住佢個剄咕叩^^我拿拿聲幫佢正番出來^^只手手無事^^佢就拿拿聲搵個安全地方瞓覺覺喇^^唔該都無聲^^正衰豬呀

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-20 23:39 發表

都係arm arm睇到,雖然重係好傷心,但已經好好多la,多謝關心. ,我會好好幫mongmong搞好她的身後事的.

你要保重身體呀^^新的一年來喇^^你重要照顧妹妹0架^^希望你快d放下啦^^祝你新的一年所有屋企人都身體健康^^心想事成^^快快樂樂!!!

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-1-20 23:45 發表

你要保重身體呀^^新的一年來喇^^你重要照顧妹妹0架^^希望你快d放下啦^^祝你新的一年所有屋企人都身體健康^^心想事成^^快快樂樂!!!

我會加油的,我相信矇矇妹她現在一定好開心同媽媽&bibi一齊,好多謝你呢,大家咁話,多謝多謝

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-1-20 23:39 發表
mongtafan
陳日又發生家居狗意外喇^^主人翁係嘉寶豬呀^^話說陳日我係屋企忙住做清潔^^所以無理兩只衰豬^^當我係廳搵緊野事^^突然聽到嘉寶豬慘叫^^我轉身望到佢時真係嚇死呀^^我見到佢只前右手屈住^^好似屈 ...

嘩,我睇到"好似屈斷左"背隻寒一寒,嚇得我鴉,整親指甲慘叫,可能扭到都唔定wo,而家典呀,你得閒再check下睇重痛唔痛,不過,我估你最痛,(心痛), 下次記得常常修甲la,

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-21 00:23 發表

我會加油的,我相信矇矇妹她現在一定好開心同媽媽&bibi一齊,好多謝你呢,大家咁話,多謝多謝

努力^^加油呀

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-21 00:30 發表

嘩,我睇到"好似屈斷左"背隻寒一寒,嚇得我鴉,整親指甲慘叫,可能扭到都唔定wo,而家典呀,你得閒再check下睇重痛唔痛,不過,我估你最痛,(心痛), 下次記得常常修甲la, ...

我check左佢手手無事^^因為我用左小食試佢比手手同hand hand都ok呀^^你真叻呀^^當時真係勁心痛0架^^好彩無事^^我即晚已幫佢剪左手甲喇

等待驗證會員

無樹就好la,"用左小食試佢比手手同hand hand都ok呀",確係好方法wo,

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-21 10:32 發表
無樹就好la,"用左小食試佢比手手同hand hand都ok呀",確係好方法wo,

算係好方法啦^^無樹先最開心籮^^尼d家居狗意外真係想佢唔到籮^^今次係第一次發生渣mouth:

等待驗證會員

成日D回覆都唔見左既

等待驗證會員

意外意外,意料之外ma,都係靠經驗先識預防既呢,最緊要無樹,係呢,菲仔細佬我好奈無見佢d新相lu,有無d近鏡d架?

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-21 23:36 發表
成日D回覆都唔見左既

係啦^^吉死人喇

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-22 23:12 發表
意外意外,意料之外ma,都係靠經驗先識預防既呢,最緊要無樹,係呢,菲仔細佬我好奈無見佢d新相lu,有無d近鏡d架?

我個女意外小d籮^^仔仔由細到大會多d籮^^我好多時都要牛0甘眼望住佢0架^^睇小一陣都唔得籮^^新相依家未有時間post出來住喎^^遲d啦^^你呢^^幾時又post妹妹張相比我睇呢???

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-1-23 03:11 發表

我個女意外小d籮^^^^我好多時都要牛0甘眼望住佢0架^^睇小一陣都唔得籮^^新相依家未有時間post出來住喎^^遲d啦^^你呢^^幾時又post妹妹張相比我睇呢??? ...

"仔仔由細到大會多d籮"論盡豬

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-1-23 03:11 發表

我個女意外小d籮^^仔仔由細到大會多d籮^^我好多時都要牛0甘眼望住佢0架^^睇小一陣都唔得籮^^新相依家未有時間post出來住喎^^遲d啦^^你呢^^幾時又post妹妹張相比我睇呢??? ...

進藍,祝你一家牛年事事順利,財源廣進,身體健康,兩隻寶貝,身壯力健,龍馬精神, 聽聽話話.

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-26 16:45 發表

進藍,祝你一家牛年事事順利,財源廣進,身體健康,兩隻寶貝,身壯力健,龍馬精神, 聽聽話話.

多謝!!!多謝!!!我地一家祝你心想事成^^青春美麗^^身體健康^^笑口常開^^c6準時比家用^^狗狗身體健康!!!!!

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-1-28 14:10 發表

多謝!!!多謝!!!我地一家祝你心想事成^^青春美麗^^身體健康^^笑口常開^^c6準時比家用^^狗狗身體健康!!!!!

多謝!!!多謝!!!全部成你貴言&大家拱話,哈哈哈哈^^c6準時比家用^^好中意你呢句jack,哈哈哈哈

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-1-29 00:11 發表

多謝!!!多謝!!!全部成你貴言&大家拱話,哈哈哈哈^^c6準時比家用^^好中意你呢句jack,哈哈哈哈

無計啦^^因為hk d c6比家用多數都遲0麻^^包括我屋企個一個都係0甘籮^^所以我好鍾意0甘講喇

首頁
12345...25

尾頁

跳至