自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bb到左3yrs係咪會轉返香港d奶粉?還是可以keep住食?如果轉香港奶粉, 邊隻3+奶粉好d呢?thank you

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 奀奀豬0702 於 09-2-2 23:59 發表
bb到左3yrs係咪會轉返香港d奶粉?還是可以keep住食?如果轉香港奶粉, 邊隻3+奶粉好d呢?thank you

之前我個女飲金裝雀巢3+都飲到5歲,我細女而家飲森永,我諗佢継續肯飲,我唔轉...

大宅

我女飲明治...如果3YRS後佢都仲飲...甘咪繼續飲囉...唔會轉

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我果女飲 beanstalk,到三歲後曾經試飲過 local 奶粉,但佢話好甜,一支奶都飲唔晒就唔肯飲,所以我都係keep住俾返佢飲 beanstalk!

子爵府

唔該晒各位
因為d日本奶粉話9個月~3歲, 我怕過3歲仲食好似唔係甘好, 所以問吓law, 如果可以keep住食就好la

子爵府

原帖由 奀奀豬0702 於 09-2-2 23:59 發表
我仔是轉鮮奶(宜家轉北海道吧 )

子爵府

原帖由 daniel44 於 09-2-5 17:23 發表
我仔是轉鮮奶(宜家轉北海道吧 )

我都比過北海道亞仔飲, 佢都幾like, 但welcome唔係成日有貨

子爵府

原帖由 奀奀豬0702 於 09-2-5 17:26 發表

我都比過北海道亞仔飲, 佢都幾like, 但welcome唔係成日有貨
百佳,吉之島有,你可一次買多幾盒,叫佢比 D未雪既你

男爵府

我朋友個囝4歲幾仲飲緊明治大仔~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

子爵府

原帖由 daniel44 於 09-2-5 17:29 發表
百佳,吉之島有,你可一次買多幾盒,叫佢比 D未雪既你

我去過百佳唔見有..可能唔係間間有...我附近又冇吉之島

子爵府

原帖由 奀奀豬0702 於 09-2-5 17:32 發表

我去過百佳唔見有..可能唔係間間有...我附近又冇吉之島
OH,陰功

伯爵府

我個囡過左三歲,都仲會飲森永大囝奶。

首頁

尾頁

跳至