興趣嗜好

跳至

首頁
12345...30

尾頁

男爵府

各位靚靚
由於bk妮期又有工程做^^d舊topic好運亂^^所以開個新喇^^希望大家繼續支持0下啦!!!

祝大家新年快樂^^心想事成^^c6盡時出家用^^小朋友學業進步^^狗狗聽教聽話!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

樓主,
想問你個仔同女係什麼狗? 游泳相的係邊個呀?

男爵府

原帖由 CW313 於 09-1-21 12:22 發表
樓主,
想問你個仔同女係什麼狗? 游泳相的係邊個呀?

你好呀^^我兩只都係西施狗狗^^女女叫嘉寶^^仔仔叫嘉菲^^相中游水個只係仔仔嘉菲呀
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

因為我好鍾意白色狗狗,而且見到你仔仔游泳,覺得好可愛呀!

原帖由 進藍 於 09-1-21 15:07 發表

你好呀^^我兩只都係西施狗狗^^女女叫嘉寶^^仔仔叫嘉菲^^相中游水個只係仔仔嘉菲呀

別墅

hihi~~
我想問狗狗張相個地點係唔係西貢呀??
我都有同我d狗狗去swimming...
但佢地都唔鍾意...

大宅

我回歸啦!!
有冇掛住我

to進藍
情人節的下午,有冇約人??
我想約你呀!!一齊去睇bb兼整潤唇膏。

男爵府

原帖由 CW313 於 09-1-22 10:12 發表
因為我好鍾意白色狗狗,而且見到你仔仔游泳,覺得好可愛呀!

係呀^^多謝你話佢可愛呀^^其實我屋企呢兩只衰豬好鐘意游水0架^^因為可以周圍走0麻^^每年夏天都會去0架

男爵府

原帖由 REXPIU 於 09-1-22 10:48 發表
hihi~~
我想問狗狗張相個地點係唔係西貢呀??
我都有同我d狗狗去swimming...
但佢地都唔鍾意...

你又知係西貢0既^^唔通你都有帶狗狗去果道游水^^我兩只衰豬好鐘意游水0架^^但係就唔鐘意係屋企沖涼喇^^你只狗狗點解唔鐘意swimming呢???

男爵府

原帖由 肥寶寶 於 09-1-22 15:44 發表
我回歸啦!!
有冇掛住我

to進藍
情人節的下午,有冇約人??
我想約你呀!!一齊去睇bb兼整潤唇膏。

算你啦^^識番來呢樹^^我幾驚你做左c9仔唔來玩呀^^講真^^你真係掛水我喇
情人節我未知喎^^你去邊樹睇bb呀????

侯爵府

年尾好忙呀,日日都執屋,出去買呢樣買果樣,隻狗女呷醋,小左d時間陪佢,又冇帶落街,夜晚抱住佢睇電視,想"了"我玩下,竟然抓左去我塊面 好在唔係好覺眼

大宅

我都希望夏天可以同隻"妹妹"去游水,一定好好玩啦!

別墅

HEHE~~我都有同佢地去西貢swimming...
但而家冇啦~因為夏天好多媽咪同小朋友去,,,
我果2隻又係大狗...怕嚇到d小朋友...

唔知呀~佢地2隻都係架...
一同佢地落水唔鍾意架..
佢地次次都係整濕左個肚仔同d腳就唔落水..
係沙灘跑黎跑去~
次次我都要落埋水捉佢地出去swimming囉~

別墅

Hello,

大家好!

我家裡有3個狗寶貝,
3個都係收養的。

大宅

你好偉大呀!
其實我買狗前一直都有留意愛護動物協會d狗狗,又去過睇幾次,總是唔岩,因為嗰度d全部係長大了既狗,我囡一見到就好驚呀!

原帖由 yenki 於 09-1-23 10:48 發表
Hello,

大家好!

我家裡有3個狗寶貝,
3個都係收養的。

大宅

想問狗狗去到沙灘,周圍食d沙沙,點算呀?
我真係新手,唔識架!

男爵府

原帖由 vean 於 09-1-23 09:08 發表
年尾好忙呀,日日都執屋,出去買呢樣買果樣,隻狗女呷醋,小左d時間陪佢,又冇帶落街,夜晚抱住佢睇電視,想"了"我玩下,竟然抓左去我塊面 好在唔係好覺眼 ...

唔怕啦^^叫狗狗錫番你籮

男爵府

原帖由 REXPIU 於 09-1-23 10:33 發表
HEHE~~我都有同佢地去西貢swimming...
但而家冇啦~因為夏天好多媽咪同小朋友去,,,
我果2隻又係大狗...怕嚇到d小朋友...

唔知呀~佢地2隻都係架...
一同佢地落水唔鍾意架..
佢地次次都係整濕左個肚仔同d腳就唔落水..
...

我多數係平日去玩0架^^所以會小人d^^所以先可以唔用繩比佢地走周圍走渣^^仔仔我唔驚佢嚇到人^^係驚女女渣^^佢比較噩d籮
唔怕喎^^去多d就會鐘意玩水0架喇

男爵府

原帖由 yenki 於 09-1-23 10:48 發表
Hello,

大家好!

我家裡有3個狗寶貝,
3個都係收養的。

你好好呀^^收養0甘多寶貝^^係咪三只都係唐狗狗呢????

男爵府

原帖由 CW313 於 09-1-23 11:24 發表
想問狗狗去到沙灘,周圍食d沙沙,點算呀?
我真係新手,唔識架!

唔怕喎^^我都係新手一名^^我兩只衰豬無食沙喎^^周圍8就有^^就算食左小小都唔驚0既^^應該可以all番出來瓜^^不過海水會飲多小小籮^^所以夏天我一定會比杜
蟲藥佢地食籮

男爵府

各位靚靚
:lol 牛年我祝大家心想事成^^身體健康^^青春美麗^^c6準時比家用^^狗狗就聽教聽話!!!!!恭喜!!!!恭喜!!!!!!:lol

首頁
12345...30

尾頁

跳至